Carles Siscar Bay va a córrer 13 maratons per a la lluita contra el càncer

«Esperança 506» és el nom amb que s’ha batejat tot un repte, una aventura en la qual s’ha embarcat el pegolí Carles Siscar Bay per tal de celebrar que fa 25 anys que va començar a córrer i que l’any que ve complirà mig segle de vida. Tal com va explicar ahir davant un públic molt nombrós, a la casa de Cultura, va a fer 13 maratons en els pròxims 12 mesos. El seu objectiu és assolir dues metes: per un costat, superar el repte físic i mental que suposa córrer una prova de 42 quilòmetres al mes i, d’altre, aconseguir fons econòmics que donarà a l’associació pegolina Esperança contra el càncer.

Ahir Carles Siscar, conegut com Bay, va estar acompanyat per Joan Pons, amic amb qui es va iniciar en el món del running fa 25 anys. Ambdos van intentar traslladar als presents el cóm i perquè d’aquesta bogeria solidària.

El repte començarà dissabte 22 de juny, en què bay correrà la marató d’Almagro. Encara que ha començat ja buscant patrocinadors, siguen particulars, siguen empreses, per a cadascuna d’aquestes maratons. Col·laboradors que faran aportacions econòmiques per a l’associació Esperança, i aquesta les destinarà als instituts valencians que investiguen actualment sobre el càncer, que són l’IVO i l’incliva.

En la presentació, Bay va detallar el suport rebut per la regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Pego, pel club d’atletisme Dorsal 19, pel seu propi club, els Fondistes Rapitencs de San Carles de la Ràpita, per empreses de la comarca, per preparadors físics, entrenadors, massatgistes i altres persones encarregades d’ajudar-li tant en la preparació del repte, com en l’apartat d’inscripcions, desplaçaments, i patrocinis.

Després de córrer 12 maratons a diferents ciutats espanyoles, el repte «Esperança 506» finalitzarà en juny del 2020 amb la celebració d’una marató solidària a Pego. Tota la història es resum en l’última intervenció de Bay.

1965 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!