Banc d’Aliments, Associació Esperança i Centre Excursionista, destinataris de la marató solidària del Vent de Llevant

Esta iniciativa privada pretén, d’una banda ajudar a estes tres entitats del poble i de l’altra «estimular la col·laboració entre la gent i empreses interessades». Cada dia de la setmana una de les tapes de Vent de Llevant és solidària i, els diners que costa es guarden a part. La marató solidària finalitza el 19 de juny amb una nit de temporal solidari, amb actuació de Toni de l’Hostal inclosa.
Els empresaris i autònoms de Pego aporten vida i, com en esta ocasió, bones idees. Vent de Llevant va començar el passat 29 de maig una marató solidària que té com a objectiu donar la seua recaptació a tres entitats socials de Pego: el banc d’aliments, per a ajudar als més necessitats; l’Associació Esperança, per a contribuir en les activitats de l’associació contra el càncer i al Centre Excursionista, perquè repoble i repare els danys causats a la Figuereta per l’incendi del passat 14 de maig de 2015. Esta idea fa temps que estava en la ment del gerent de Vent de Llevant, Ferran Riera.

La marató solidària del Vent de Llevant no té res a veure amb l’atletisme, sinó que rep eixe nom perquè des del 29 de maig i, fins el 19 de juny, tots els dies es dedica una de les tapes a eixa finalitat solidària. Explicava Ferran que «cada dia fem una tapa solidària i els diners que traiem d’eixa tapa van a la vidriola solidària».
Algunes de les tapes que ja han sigut solidàries són: polpet en salsa, xoricets, xistorra, callos, creïlles en allioli i julivert, braves i «qualsevol coseta que tinguem per allí, anirem variat-les».

En esta primera experiència de marató solidària, els xics del Vent de Llevant s’han marcat, «per estimular la col·laboració de la gent i empreses interessades que, si recaptem com a mínim 900€, els barbuts del bar [Ferran i Xarli] realitzarem una afaitada en públic», explicava Ferran Riera. Això serà, si arriben a eixa quantitat, el 20 de jumy, data fixada per a lliurar els diners recaptats als representants de les tres associacions escollides, recordem: Banc d’aliments, Associació Esperança i Centre Excursionista.

El dia previ, el 19 de juny, Vent de Llevant està preparant un ‘Temporal solidari’ amb concert de Toni de l’Hostal inclòs. Eixe dia, tots els diners recaptats per les tapes que es venguen es destinaran a la marató solidària.
786 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!