Augmenta un 10% el consum durant la V Fira de la Tapa ‘Pego també Tapeja’

La demanda de tapes va ser tan gran que va superar les previsions dels cinc bars/restaurants participants i que no van poder cobrir totes les sol·licituds. També el consum de begudes va augmentar en 1.000 consumicions més que en l’edició anterior. La participació en les activitats complementàries dirigides a xiquets i xiquetes també va ser molt alta. Tot això comporta que l’organització i els i les participants valoren molt positivament l’experiència.

«Està fent-se un treball important en els bars de Pego pel que fa a les tapes», declarava el director del CdT de Dénia, Pepe Vidal com a portaveu del jurat de la V Fira de la Tapa ‘Pego també Tapeja’. Ell, junt amb el cuiner pegolí i director de cuina d’INNVATUR, Evarist Miralles i Saoro Bolufer, president de la filà capitana Albardins, resolien divendres passat, una vegada inaugurada la Fira que, el premi a la tapa més innovadora era per a la ‘Creïlla Tex- Mex’ elaborada pel Moss de Pego. El premi a la tapa amb millor presentació i sabor va recaure en la proposta de Zorilla Restaurant, que va presentar una ‘Croqueta Xoco’.

“Sorpresa” és el que van manifestar Mònica Miralles i José Dominguis en rebre els dos premis de Tapego. La propietària del Moss de Pego perquè era la primera vegada que l’aconseguia. El gestor de Zorrilla Restaurant, perquè no esperava repetir. Siga com siga, les dos tapes premiades van ser de les més demandades per la gent que va visitar la fira durant el cap de setmana.

Apuntava el director del CdT de Dénia, Pepe Vidal que «tota la tasca que es fa a nivell de formació, a nivell de programes de gastronomia, fa que els cuiners i les cuiners siguen conscients que s’ha de millorar en la presentació, en el sabor, en l’ús del producte del territori», pel que considerava que «estem en una bona línia».


Reconeixia el director del CdT de Dénia, que espais gastronòmics com la V Fira de la Tapa ‘Pego també Tapeja’ que «popularitzen i socialitzen la gastronomia, són importants per al poble». I certament, la cinquena edició de la Fira de la Tapa organitzada per la Regidoria de Promoció Econòmica i Creama, va aconseguir ser un pol d’atracció important durant el cap de setmana passat, superant de nou totes les expectatives de bars/restaurants participants. Segons fonts de Creama, el consum de tapes i beguda enguany ha augmentat un 10% respecte a la Fira de la Tapa de l’any passat.

Això va suposar que els propietaris i les propietàries dels bars presents a la V Fira de la Tapa ‘Pego també Tapeja’ es quedaren curts de racions. Pel que fa a la beguda, es van consumir 1.000 consumicions més que en 2017. És per això que, la V Fira de la Tapa de Pego ha estat a l’alçada de les circumstàncies de l’organització. També vas ser un èxit les activitats complementàries per a xiquets i xiquetes.

 

2326 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!