Atzaïla i Fernando Sendra descobrixen els ‘Antics molins del riu Calapatar’

És la nova cita cultural proposada per l’associació cultural pegolina per a este divendres. Les persones interessades en assistir a esta activitat que permetrà descobrir els antics molins del riu Calapatar, s’han d’inscriure a l’oficina de turisme de Pego i les Valls o al correu electrònic atzailapego@gmail.com El preu és de 2€ per a les persones no sòcies i 1€ per als socis i les sòcies d’Atzaïla.

Divendres, 3 d’agost, a les 19h Atzaïla Associació Cultural ha programat una activitat per descobrir els misteris que s’amaguen al darrere dels antics molins del riu Calapatar. Una activitat que serà guiada pel pegolí i expert en els molins hidràulics de la Marina Alta, a més de gran coneixedor de la Marjal, les seues aigües i les seues transformacions Fernando Sendra Bañuls.

El punt de trobada d’esta activitat són les moreres que hi ha als peus de la Muntanyeta Verda. Després, cap a les 21h., hi haurà sopar de pa-i-porta a la Muntanyeta Verda. La beguda del mateix corre a càrrec d’Atzaïla.

Les persones interessades en assistir a esta activitat que permetrà descobrir els antics molins del riu Calapatar, s’han d’inscriure a l’oficina de turisme de Pego i les Valls o al correu electrònic atzailapego@gmail.com El preu és de 2€ per a les persones no sòcies i 1€ per als socis i les sòcies d’Atzaïla.

1890 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!