Atracament a mà armada a una pescateria de Pego

Dos homes encaputxats van perpetrar ahir un atracament a plena llum del dia a un carrer del centre de Pego. Al voltant de les 12:50 del migdia la Policia Local rebia una trucada donant avís d’un assalt a mà armada a la pescateria A. Viciano del carrer Sant Jaume. Era l’ama del negoci i denunciava que dos homes encaputxats, aparentment joves, havien entrat a l’establiment en el moment en què atenia una clienta. Apuntant-li amb un arma de foc, li van demanar els diners de la caixa. El botí, han indicat fonts de la Policia Local, és d’uns 200€.

Aquest matí hem pogut parlar amb Antonio Viciano, germà de la víctima, qui, encara amb la por en el cos, ens ha narrat el que va succeir ahir.

La Guàrdia Civil i la Policia Local de Pego han obert una investigació per a esclarir els fets. A més de la notícia del robatori, hui per les xarxes socials circula un àudio advertint a totes aquelles persones que tinga armes a casa, com és el cas dels caçadors, perquè s’asseguren de que no els falta cap d’elles i que ho tenen tot en regla de cara a contribuir i facilitar la investigació policial.
2858 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!