Atletisme pegolí, resultats a Benissa

La cursa de Benissa, classificats. Guanyadors del XII Circuit a la Marina Alta. Els atletes del Dorsal-19 que finalitzaren la dura cursa de Benissa entre els 774 homes i les 114 dones foren: Dario Ivars, 35/17, Fran Ivars, Sendra Franqueza, Vicent, Pons Soriano, Company Puig, Vicens Pastor, Mas Siscar, Sendra Franqueza J.P.; Pascual Escrivà J A , Laura Pascual la 10ena de SF, Sala Ferrer X., El Blanco, Corinet, Esplugues, Angel Pérez i Ramon Alemany; del Xe k Vaig: Salva Boronat, Pons Lorente i Joan Sastre Sendra i de l’Atzúvia Ortega Amador i Vidal Server.

El mateix dissabte en Canet d’Enberenguer es celebrà la seva volta a peu, que com és ja costum fou guanyada per la nostra atleta Carme Sala Ferrer:
Carme va la 4rta classificada en el circuit de curses populars de la Diputació de València

Els GUANYADORS del XII circuit de La Marina Alta han segut: en general homes: Salvador Ferrández Ramírez, José Garcia Barragan i Vicent Mas Lleyda i en quant a dones: Olivia Peiró Sabater, Ana Alberola Puigcerver i Eliana Marco Redondo

La classificació definitiva per clubs ha quedat: 1er C.A. Safor-Las Salinas, 2on C.A. Llebeig de Xàbia, 3er C.A. Cametes de Pedreguer i 4rt C. Dorsal-19 de Pego fins a 96 clubs classificats.

Ferran Ferrando
Dorsal-19
799 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!