Aquesta vesprada el Carnestoltes infantil envairà Pego

A partir de les 4 de la vesprada el moviment al voltant de les escoles de Pego l’activitat serà frenètica, els colors els dominants i la imaginació, junt a xiquets, xiquetes i professorat, la protagonista. Després de les cercaviles pels carrers del poble, al voltant de les 5 tots els disfressats arribaran al Pla de la Font on els espera l’actuació de Fofito. Encetem mes i no podíem fer-ho d’una manera més divertida que amb el carnestoltes infantil. Durant tota la setmana una bruixa punxeta ha estat ordenant a l’alumnat i professorat de les escoles, elements estrafolaris perquè anaren calfant motors abans d’aquesta vesprada protagonitzar el carnestoltes. Nassos i cabells de colors, mocadors al cap, corbates són la estranya indumentària que es podia veure aquest matí a l’hora d’entrada al col•legi. Aquesta vesprada, a partir de les 4 es canviaran les tornes i no veurem els xiquets i xiquetes vestits més mudats que un margalló, no, els veurem transformats de mil i una figures. Tots desfilaran pels carrers del poble fins a confluir al Torejó i d’allí, tots junts enfilar cap al Pla de la Font, on a partir de les 5 els espera l’actuació de Fofito. Que potser deixe més bocabadats a pares i mares que a fills i filles, al menys és el que es dedueix de les paraules del regidor de festes, Ricardo Cabrera.

Ràdio Pego realitzarà connexions en directe amb Vicent Morera per poder traslladar la màgia del Carnestoltes infantil per a la nostra audiència.

I el dissabte, la festa gran, la més coneguda de Pego a l’exterior. No cal presentar-la. Enguany amb canvi d’ubicació. Els carrers del poble seran substituïts pel Passeig del Clot i l’avinguda Joan Carles I, Rei. Allí es distribuiran les 4 orquestres que durant eixa nit de desinhibició actuaran per a fer moure l’esquelet de tothom que es desplace a Pego i d’aquesta manera intentar esquivar el fred que de segur, una nit de principis de febrer ens deixa. Discomòbils i barres diverses s’entendran al llarg de la zona elegida per a celebrar Carnestoltes 2008. Abans de tot això, però al Pla de la Font actuaran Los Mismos, ho faran des de les 11’30 de la nit fins a la 1’30, hora en què en passacarrer els disfressats aniran baixant al Clot.

Per als veïns i veïnes de Pego eixe dissabte, a partir de les 4 de la vesprada estarà habilitat el camp de futbol del Clot com a aparcament. Aquest tindrà vigilància durant tota la nit.

Només cal desitjar que tothom que isca s’ho passe d’allò més bé. Dilluns donarem compte de la nit de Carnestoltes.
638 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!