Aquest dissabte, Mig Any de Falles al Pla de la Font

Si teniu trastos vells combustibles i voleu participar amb les falles de Pego, podeu deixar-los al Pla de la Font, Plaça de la Quintana, Plaça del Mercat (davant del Teatre Municipal) o al carrer Sant Miquel (a la creu). Si són molts els trastos que voleu donar podeu posar-se en contacte amb qualsevol membre de les tres comissions falleres. A la mitjanit del dissabte, ‘cremà de trastos’ al Pla de la Font. Després, discomòbil.
Si el dissabte passat teníem mig any de Carnestoltes, aquest tenim mig any de Falles. Una festa que cada any és assumida per una de les tres comissions falleres. Enguany el torn és per a la Falla la Font. Les activitats previstes són les següents:

– 11h. tradicional arreplegada de trastos vells per a la posterior ‘cremà’. La gent interessada en desfer-se de mobles vells i altres trastos de tot tipus pot deixar-los al Pla de la Font, a la Plaça de la Quintana, a la Plaça del Mercat (davant del Teatre Municipal) i al carrer Sant Miquel (a la creu).
– A les 16:30h. Vesprada de diversió per a tots amb jocs infantils per als més joves i partides de subhastat i parxís per als de més edat.
– A les 23:00h. Arreplegada, amb trons, de les diferents comissions falleres acompanyades per l’Agrupació Musical de Pego.
– A les 24h. ‘Cremà de Trastos’ al Pla de la Font. En acabar, discomòbil.

El nivell de trastos vells que s’arreplega, assegura Fernando Alemany, que enguany és el President de la Falla La Font, “depén de l’any” i recordava que hi hagut anys que fins i tot han hagut d’abstindre’s d’afegir alguns trastos de grans dimensions per la seguretat del públic present a la crema.

La participació al mig any de Falles també és mòbil. Comentava el president de la Falla La Font que “quan fèiem campionats de subhastat la gent s’apuntava i tota la vesprada estava ple el casal”. Això unit a les activitats d’entreteniment infantil, feia que un nodrit nombre de persones acudiren al mig any. Per la nit, normalment, l’assistència “sol ser més gent de les falles”, apuntava Alemany que reconeixia que enguany el Mig Any de Falles cau entre mig de moltes festes i pot ser que es resentisca.

Finalment, el president de la Falla La Font convidava als pegolins i a les pegolines a assistir a totes les activitats previstes per a celebrar el Mig Any de Falles 2011.


767 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!