Aquest cap de setmana cross comarcal

La cita és per a les categories que van de prebenjamin a cadet. Es correran, depenent de l’edat, de 400 a 2000 metres i tots aquells alumnes de l’escola d’atletisme que vullguen participar poden passar aquesta vesprada a partir de les 6 per les pistes d’atletisme per a inscriure’s. A més repassem els partits del cap de setmana de futbol i bàsquet. El diumenge l’alumnat de l’Escola d’Atletisme de Pego tenen una cita comarcal a Calp. I es que se celebra l’XI edició del Cross de Nadal en el que participaran xiquets i xiquetes de tota la comarca. El circuit serà urbà i començarà a les 10 del matí del 23 de desembre. És per això que aquesta vesprada els i les alumnes d’atletisme poden passar, a partir de les 5 de la vesprada per les pistes del Pujol, on estarà el seu monitor, Fernando Sendra, per a inscriure’ls.

Per tots aquells que s’apunten a la competició s’ha quedat a les 8’30 a la gasolinera de la Cooperativa per a poder arribar puntuals a l’inici de les curses.

Passem ara a repassar la resta de partits de futbol i bàsquet.

FUTBOL

A CASA
DIVENDRES, 21 de desembre, 19:30 h. Camp Municipal del Cervantes

Pego CF – Catarroja CF

Dissabte, 22 de desembre.
Camp del Cervantes
11:30 h. Infantils: Pego CF “B” – FB Dénia “B”


FORA DE CASA
Dissabte, 22 de desembre.

Pel matí, El Cadet i l’Infantil A del Pego CF es desplacen a jugar a Dénia. El Cadet ho farà a les 12 al Nou Estadi Denia i l’Infantil ho farà a les 12’15 a la Ciutat Esportiva “El Rodat” contra els respectius equips del FB Dénia “B”.

I també pel matí l’Aleví i el Benjamí del Pego CF es desplacen a la Nucia, al Camp Municipal “Camil Cano” on jugaran contra els respectius equips del CD La Nucia “A”.

15:30 h. Camp Municipal Aèria de Cullera

Juvenils del CF Cullera contra els del Pego CF “B”

BÀSQUET

JORNADA DÈCIMA (22 de desembre)Darrera jornada de la primera volta de la lliga.

Les xiques juguen a casa, al Pavelló Ausiàs March.

Júnior femení (dissabte 22, 18:00 h.)

CB Pego – El Pilar “B”

Sènior femení (dissabte 22, 20:00 h.)

CB Pego – CB El Verger

I als xics es toca jugar fora de casa. Sols ho farà el sènior, ja que el júnior ja ha jugat el partit que li corresponia contra el Benissa.

Sènior masculí (dissabte 22, 18:30 h.)

CB Ciutat d’Albaida – CB Pego

També el dissabte pel matí, al Pavelló Ausiàs March hi ha Bàsquet Escolar Comarcal on diferents equips de les diferents categories del bàsquet base s’enfronten a equips d’El Verger.

611 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*

code

Obligatori *

Hola!!