‘Apocalipsi’ primer single de ‘L’últim heretge’, darrer disc de La Gossa Sorda

El disc estarà disponible en les botigues a partir del 24 de maig i anirà acompanyat d’un DVD amb imatges de la història del grup, de l’anterior gira (Saó Tour) i de la gravació de “L’últim heretge“. El darrer disc de la formació pegolina conté 11 cançons que tracten temes com la crisi econòmica, l’integrisme religiós, el consumisme o la corrupció política. ‘Apocalipsi’ és una mostra de com sonarà ‘L’últim heretge’.
Així sona la primera cançó que ha triat el grup musical pegolí La Gossa Sorda, ‘Apocalipsi’ per a què els seus seguidors i les seues seguidores tasten com sonarà ‘L’últim heretge’, el seu darrer treball que estarà disponible en les botigues a partir del 24 de maig. En aquesta ocasió el disc anirà acompanyat d’un DVD amb imatges de la història del grup, de l’anterior gira (Saó Tour) i de la gravació de “L’últim heretge“, procés que s’ha pogut seguir també a través del web bacallarsec: http://www.bsec.ws/blog/?tag=gossa-sorda

Un poc més de dos anys ha tardat La Gossa Sorda a traure ‘L’Últim Heretge’, un disc que tracta, en les 11 cançons que inclou, temes com la crisi econòmica, l’integrisme religiós, el consumisme, la corrupció política… “les velles plagues que es transformen en 11 cançons i van conformant un paisatge fosc i actual del qual només es veu una xicoteta llum al final del túnel”, asseguren des del grup.

Si el títol de ‘Saó’ no era gratuït, perquè recordem que saó és l’estat òptim per a què la terra puga ser llaurada i donar fruïts. El títol del seu darrer disc, ‘L’Últim Heretge’, tampoc és gratuït. Fa referència a la darrera víctima de la Inquisició Espanyola. El 31 de Juliol de 1826 va ser assassinat a València el mestre Gaietà Ripoll última víctima de la inquisició espanyola. ‘L’Últim Heretge’, tot i que el títol puga induir a pensar-ho, és un disc que no parla del passat sinó del present. Ho explicava per a l’Agència Catalana de Notícies Josep Nadal, cantant de La Gossa Sorda, qui afirmava que “encara queda bastant d’allò, d’eixe esperit contundent, conservador que no creu massa en la racionalitat, sinó en altres dogmes i altres coses.” Nadal també avançava que “el disc no és per a parlar només de la foscor, sinó que més aviat és per a parlar de la llum, de l’esperit dels mestres d’avui en dia, de la gent que malgrat la situació, continuen omplint de llum les nostres vides”.

Així, en ‘L’Últim Heretge’ La Gossa Sorda ataca de nou amb la barreja d’estils de sempre, ska, reagge, folk rock, hard-core i amb ells manté la idea d’anteriors treballs de donar-li, a cada cançó, allò que demana sense idees d’estils preconcebudes; però, de forma paral•lela a les lletres, el ritmes contundents i les distorsions prenen més protagonisme.

Per aquest quart disc La Gossa Sorda ha comptat amb les col•laboracions d’amics de grups com Al Tall, La Raíz, Soul Atac i l’Home de Llanda.

‘L’Últim Heretge’ ha estat gravat als estudis RPM de València pel productor Jaume Faraig i serà distribuït amb el segell de Maldito Records. A més La Gossa Sorda comptarà amb la nova productora Suport Produccions per a contractació i suport logístic.

La Gossa Sorda actuarà a Pego el 19 de Juny amb Los Delincuentes dins els actes programats per a la Fira de Pego 2010. Aquesta informació es pot comprovar al myspace del grup pegolí.587 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*

code

Obligatori *

Hola!!