Amadem obri les portes de la Finca del Campell

Per a donar a conèixer l’espai en el que treballen i mostrar algunes de les activitats que realitzen al llarg de l’any per a donar suport a les persones que patixen alguna malaltia mental crònica. La cita és este dissabte, 26 de maig, de 10 a 13h.
Els col•laboradors de Ràdio Pego, Amadem, tenen una cita important este dissabte, 26 de maig, amb totes aquelles persones que es vullguen apropar a l’Associació d’Amics de la Marina Alta d’Ajuda a les Persones amb Malaltia Mental, ja que han organitzat una jornada de portes obertes de 10 a 13h.

L’Associació comarcal té la seua seu a la Finca del Campell, situada a Pedreguer. A ella s’accedix, des de Pedreguer, per la carretera a Benidoleig, trencant a l’esquerre pel camí de la Torre i de nou a l’esquerre pel camí Pantano, on es troba la casa. De tota manera, el President d’Amadem comentava que el plànol de com arribar es podrà consultar, des del mateix dissabte, a la nova web d’Amadem, www.amadem.es. Miguel Martínez també explicava en què consistirà la jornada durant el darrer programa d’Amadem, ‘Calaix de Sastre’ a Ràdio Pego. Un programa que s’emet cada quinze dies, els dilluns, de 20 a 21h.

Durant la jornada de portes obertes Amadem ha previst música, picadeta, subhasta d’art, de peces realitzades pels propis usuaris, a més de venda dels productes confeccionats als tallers que van fent al llarg de l’any.


818 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!