Altres activitats per al cap de setmana a Pego

Divendres hi ha la presentació del llibre d’Ignasi Mora ‘Ulisses II’ a càrrec d’Elvira Cambrils. Dissabte a les 7 inauguració de l’exposició del Ninot, a les 8 presentació del llibret de la Falla Convent, tot a la Casa de Cultura. Diumenge a les 8’30 del matí caminada per la Marina Alta amb la ruta Alcanalí-Coll de Rates-Alcanalí que organitza el CEMA i col·labora el Centre Excursionista de Pego. Avui divendres a les 8’30 de la vesprada tindrà lloc la presentació del llibre d’Ignasi Mora ‘Ulisses II’ a càrrec d’Elvira Cambrils. El llibre ha estat el darrer guanyador del Premi Ciutat de Mallorca. En ell Ignasi Mora relata la vida d’un home que es desperta completament amnèsic embarcat en l’Ulisses II, un creuer de luxe. A partir d’aquesta sinopsi tan aparentment convencional, Ignasi Mora basteix una insòlita novel•la sobre la condició humana. Després de l’àcida i ferotge descàrrega satírica de ‘Maig’, l’autor proposa, amb Ulisses II, un relat sobre la memòria, la identitat i el desig i el sexe, fortament present al llarg de la novel•la. Un relat esplèndidament contat, que finalment emplaça al lector a una mirada sense contemplacions sobre la pròpia existència. La prosa cristal•lina d’Ignasi Mora, la fluïdesa en els diàlegs i en les situacions, la capacitat de combinar registres que van des de l’exabrupte sec fins al lirisme més refinat, i un protagonista tan desmemoriat com inoblidable, fan d’Ulisses II una novel•la ideal per als qui estimen el plaer de la bona lectura. La presentació serà la Casa de Cultura.

Dissabte a banda dels actes del dia de la Dona de vesprada, a les 7, tindrà lloc la inauguració de l’exposició del Ninot perquè estem a un pas d’entrar en el període faller. I és per això mateix que una més tard, a les 8 de la vesprada la Falla Convent presentarà el seu llibret faller a la mateixa Casa de Cultura.

Diumenge, a més de la III Trobada de Boixeteres també hi ha a la Marina Alta la primera Caminada per la Marina Alta que recorrerà Alcanalí- Coll de Rates- Alcanalí i que eixirà a les 8’30 del matí des de la Plaça de l’Església d’aquesta localitat. Una activitat organitza pel CEMA i en la que col·labora el Centre Excurisonista de Pego.

472 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!