Alexandre Seguí enllaça ‘Campanades i Trajectes’ en la seua segona exposició a Pego

Amb elles vol simbolitzar “la necessitat d’ampliar el contingut metafòric” del llenguatge abstracte que proposa i que, en esta ocasió, a diferència de la primera, “és més consistent”, segons paraules del propi Seguí. La mostra estarà exposada al Centre d’Exposicions, Museu d’Art de Pego fins el 5 de gener. Es pot visitar de dilluns a dissabte de 18 a 20 hores.
Divendres passat s’inaugurava la segona exposició en solitari d’Alexandre Seguí al Centre d’Exposicions, Museu d’Art de Pego. Una mostra que estarà exposada fins el 5 de gener i que es pot visitar de dilluns a dissabte de 18 a 20 hores. El títol elegit per a englobar esta segona mostra és ‘Campanades i Trajectes’. Alexandre Seguí explica que el que es pot veure és “una continuació d’allò anterior, amb més consistència” i amb introduint un nou element, les ‘Campanades’. I és que a la proposta de Seguí es poden veure, d’una banda, “els trajectes, que serien la pintura i les campanades que serien com una espècie de textos”. La seua inicial objectiu era “intentar barrejar els dos llenguatges”.


Alexandre Seguí confessava que els dos llenguatges utilitzats són “difícils de complementar”. No obstant, anava més enllà per a explicar que amb les ‘Campanades’ pot transmetre tot allò que “en la pintura no puc expressar”, degut, entre d’altres coses, a què l’autor ha elegit l’abstracció.

A través d’ella proposa “un joc pictòric que és el motiu i el fil conductor que ens permet reflexionar sobre la intel·ligència i la recerca d’equilibri”, apunta en l’explicació escrita que es pot trobar en visitar l’exposició.


Aconsellava, Alexandre Seguí, a l’espectador de ‘Campanades i Trajectes’ que es deixe portar i és que assegura que “la pintura és molt expressiva”. Pel que fa als textos, el primer, “llegir-los i després pensar”.
L’elaboració de les campanades i dels trajectes ha estat alterna. Pel que fa a les campanades, algunes han patit un important procés de depuració amb el pas del temps perquè es quedaren en l’essència.
Alexandre Seguí convidava a la gent a passar pel Centre d’Exposicions, Museu d’Art de Pego “i que es deixe portar, i que aprofiten el fet de vindre i enfrontar-se amb el quadre, i amb els textos i que pensen”.
1010 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!