Al voltant d´un centenar de persones acudeixen al sopar literari de Cabal

El Grup de dones Cabal, en la seua tercera edició del sopar literari, aquest any presentant a Rafa Gomar, va congregar al voltant d´un centenar de comensals que van descobrir a aquest escriptor natural de Gandia que ha cultivat poesia i prosa. Elvira Cambrils va estar la persona encarregada d´introduir les persones presents en l´obra de l´escriptor. La cita va acabar amb la música en viu de “La Sonora del Maurà”.
El Grup de Dones de Pego Cabal va celebrar, divendres passat, el seu tercer sopar literari, en una edició que consolida una proposta arriscada però que ha rebut una bona resposta entre el públic. Enguany, una presentadora d´excepció, la darrera guanyadora del premi de narrativa Blai Bellver del Ciutat de Xàtiva, Elvira Cambrils, va ser l´encarregada d´introduir l´obra i la figura de l´escriptor Rafa Gomar.

Al voltant d´un centenar de persones van acudir a l´acte organitzat per Cabal, entre elles l´alcalde, la primera i el segon tinent d´alcalde. Per a anar obrint boca literària, abans de sopar els i les assistents van gaudir d´ una àgil introducció, de mà d´Elvira Cambrils, de la figura de Gomar, que ell mateix va confirmar i aprofundir. I a l´hora de les postres un altra dosi de literatura; aquesta vegada endinsant-se en l´obra de l´autor de Gandia, que és extensa i abraça distints estils narratius.

Rafa Gomar, que actualment treballa a la Sindicatura de Comptes de la Generalitat Valenciana com a corrector, redactor i traductor ha exercit de mestre de l´escola pública durant cinc anys. La seua trajectòria literària se centra en el gènere narratiu, tot i que també ha conreat la poesia amb la publicació d’obres com ara Les quotidianies d’Arístides, I nosaltres com la pols dormíem dins d’un calaix i Saxo. De la seua obra literària destaquen títols com Donato, 2,27, Hipòtesi, Legítima defensa y Batecs. També ha col•laborat en revistes com Papers de Cultura, Boom, Saó, El Temps, Caràcters o Aiguadolç, entre d’altres.

La cita literària va acabar al caliu de la música en directe. Les persones assistents al sopar van poder gaudir de les peces tradicionals que formen part del repertori del grup pegolí “La Sonora del Maurà”.

576 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*

code

Obligatori *

Hola!!