Al voltant de 500 persones participen en la Caminada per la Vida de l’Associació Esperança

Diumenge de matí, amb el sol fora, el Pla de Font es va omplir de vida, a les 11 i en acabar la Caminada per la Vida, que va congregar al voltant de 500 persones que recolzen el treball de l’Associació i a les persones que han patit, patixen o partiran càncer al llarg de la seua vida. Els beneficis es destinaran a proves diagnòstiques de càncer de mama per a persones d’entre 30 i 44 anys. D’altra banda, les associacions presents a la XIII Fira de Comerç diumenge es van sentir un poc ‘desangelades’ per la gent del poble.

p_20161023_110403La Caminada per la Vida que organitza l’Associació Esperança va guanyant força any a any. És indiscutible com la sensibilització cap al càncer és cada vegada major o, almenys, la gent cada vegada té més ganes de mostrar públicament el seu suport a les persones que han patit o patixen la malaltia. Si l’any passat van participar 350 persones a la VI Caminada per la Vida, enguany la xifra ha estat de 500 persones que, diumenge passat pel matí, prenien el Pla de la Font i caminaven per donar suport a les persones i les famílies que passen el mal tràngol (per qualificar-lo d’alguna manera) de viure en primera persona la lluita contra el càncer. Fernando Tamarit, president de l’Associació Esperança, es mostrava molt content per la resposta de la població pegolina, a l’Associació contra el càncer de Pego se sentien «desenvanits i contentíssims».

p_20161023_113300«Trobe que és important donar suport a tota la gent que ha tingut càncer i que podria estar en esta situació», era la resposta més repetida entre les persones que van prendre part en la VII Caminada per la Vida. Hi ha moltes caminants fidels que des de la primera convocatòria han participat en la Caminada per la Vida perquè la consideren una «causa molt justa i molt bonica».

Els beneficis que s’han extret de la VII Caminada per la vida, l’Associació Esperança els destinarà a una campanya de mamografies per a la prevenció del càncer de mama en persones entre 30 i 44 anys, com va explicar al Pla de la Font Fernando Tamarit.

p_20161023_115016La Caminada per la vida es va desenvolupar dins la segona jornada de la XIII Fira de Comerç de Pego al Pla de la Font, una jornada, la de diumenge, dedicada a les associacions locals. Pel matí, amb la congregació de gent que va comportar la Caminada per la Vida i la demostració de zumba, el pla de la Font tenia un aspecte espectacular. La vesprada, però, va ser diferent i poca gent va ser la que va passejar per la Fira de Comerç dedicada a les associacions locals, el que fa fer que estes se sentiren, en certa manera, ‘desangelades’.

1848 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!