Agricultura canvia els senyals amb els noms dels camins rurals

La situació econòmica actual ha permés que la Regidoria d’Agricultura de l’Ajuntament de Pego invertisca en el canvi d’una setantena de panells indicatius del nom dels camins del terme. Estos presenten un nou disseny que inclou l’escut municipal.

20171116_162510Qui passege pel terme estos dies i siga d’eixes persones observadores, de segur que se n’ha adonat que els senyals amb els noms dels camins rurals pels que transitem pels afores del municipi tenen una nova imatge.

La Regidoria d’Agricultura, després de molts anys sense fer-ho ha pogut destinar part de la partida pressupostària al canvi de panells que informen de la denominació dels camins rurals. Molts d’estos panells estaven molt deteriorats pel pas dels anys i el fet d’estar en l’exterior.

20171116_162418S’han canviat al voltant d’una setantena de senyals en 52 camins rurals. Estos mostren un nou disseny, amb noves mesures i la inclusió de l’escut municipal perquè la gent que siga de fora identifique on està.

Assenyalava el regidor d’Agricultura, Andreu Dominguis, que amb el canvi de senyals la gent jove podrà ensenyar-se el nom de cada camí que hi ha al terme i la gent més major continuarà tenint un punt de referència.

 

1820 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!