Agenda esportiva del cap de setmana (31/01-02/02)

Esta nit, a les nou hi haurà partit de bàsquet al pavelló. El CB pego junior femení s’enfrontarà al Godella.

En les categories inferiors, la jornada de lliga l’obrirà demà el CB Pego infantil masculí N2, demà, a les nou del matí, jugant contra l’Alzira Blau. Al mateix temps, l’equip aleví masculí pegolí disputarà el seu partit contra l’Ifach Calpe Blanco.

A les onze tindrà lloc el partit entre el CB Pego Benjamí i l’Ifach Calpe, a la Trilladora. I a les dotze, també a la Trilladora, es jugarà l’enfrontament entre el CB Pego aleví femení i el CB Beniarjó. Ja de vesprada, el CB Pego junior masculí jugarà contra l’Oliva Salom. Serà a les cinc i mitja de la vesprada al pavelló.

En l’apartat de voliebol, demà dissabte al pavelló Ausias March hi haurà partit de lliga comarcal juvenil entre el Pego i el Gata, a partir de les onze menys quart.

Passem ara al futbol sala… perquè demà hi haurà partits al pavelló Ausiàs March, a les tres i a les quatre de la vesprada. Però, abans, a les dotze del migdia, jugarà l’equip aleví de l’escola municipal de Pego contra el Xaló.
També hi haurà competició de futbol sala el diumenge al pavelló, amb partits a les 10, 11 i 12 del matí.

Respecte al futbol,  demà al camp municipal Cervantes es disputarà una nova jornada de lliga. A les nou i mitja jugarà el Pego CF benjamí B contra el Benidorm D. A les deu començarà el partit del Pego benjamí B contra l’Ondara A. Després, a les 10:45, tindrà lloc el partit entre el Pego aleví B i el Benidorm D. I a les 11:15 s’iniciarà el Pego aleví A contra l’Ondara A. L’infantil B del Pego Club de Futbol jugarà a les 12:30 contra el Ròtova A, i l’infantil A es veurà les cares contra el Gimnàstic a les quatre de la vesprada. El primer equip jugarà el diumenge a Alcàsser.

CONCENTRACIÓ DE VEHICLES CLÀSSICS I ESPORTIUS

El club Automobilisme Gandia ha organitzat la concentració Vila de Pego per al diumenge de matí al passeig del Clot. L’arribada dels vehicles clàssics i esportius participants està prevista entre les 9 i les 10 del matí. Una vegada hagen fet les inscripcions, es desenvoluparà les activitats previstes, com ara escalèxtric, simulador de conducció, un esmorzar…

Al passeig del Clot hi haurà també estands amb venda de productes relacionats amb el món de l’automòvil. A les 13:30 es lliurarà trofeus als guanyadors en les activitats i es premiarà al vehicle més clàssic, al més ràcing i al millor conservat. A les 13 hores es procedirà a la presentació de l’edició número 14 del ral·lie Ciutat de Gandia Trofeu Vila de Pego 2020.
954 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!