Agenda del cap de setmana del 24 al 26 de setembre

L’agenda esta vegada ve carregada de propostes a diferents punts de la geografia de Pego, l’Atzúbia i les Valls. L’encetem amb l’última de les activitats per la Igualtat que se celebren a l’Atzúbia. Dins la programació organitzada per l’Ajuntament de la localitat en col·laboració amb ProActives, hui es farà un taller sobre la sexualitat en les persones grans, a càrrec de la sexòloga Laura Avargues. Serà al Centre Cultural Ausiàs March a partir de les set i mitja de la vesprada.

Continuem en la jornada de hui, en la que s’encenta a la Vall de Gallinera el cicle Enclave Cinema, unes jornades sobre cinema, memòria i territori que formen part del projecte Enclave Land Art. Esta primera edició de l’Enclave Cinema està dedicada al Fescimed, el Festival Internacional de Cine per la Memòria Democràtica. Es per això que inclou projeccions de curtmetratges d’edicions anteriors del Fescimed.

Hui les projeccions es faran al frontó de Benialí a partir de les 21:30 hores i en finalitzar i haurà un col·loqui amb el director del Fescimed, Carlos Olalla.

Demà dissabte hi haurà més curtmetratges, a les nou i mitja de la nit al frontó de Benialí i el diumenge de matí, la presentació oficial del projecte Enclave Land Art, al saló de plens de l’ajuntament.

En la pàgina del dissabte ens trobem una nova oportunitat per a visitar la cova del canelobre a l’Atzúbia, de les 10 del matí a les dos de la vesprada.

L’accés a la cova es farà per ordre d’arribada en grups d’un màxim de 10 persones.

Després de visitar la Cova del Canelobre, podem anar a la Vall d’Alcalà per a gaudir de l’Al-Azraq Fest, on la festa, la gastronomia i la cultura s’uniran de la mà este dissabte de vesprada. Hi haurà activitats a Beniaia a partir de les sis de la vesprada i un concert del grup Dolç Tab Jazz a les onze de la nit a Alcalà de la Jovada.

A Pego també hi haurà un concert demà, l’oferirà La Clandestina, la colla pegolina de dolçainers i tabaleters. La cita és demà dissabte, a les huit i mitja de la vesprada a l’ermita de Sant Josep.

El diumenge, dia 26, comença amb la Ruta de les Ermites per a descobrir la història de les ermites de Sant Miquel, Sant Antoni, Sant Sebastià i Sant Josep, a visitar al llarg del recorregut, que s’iniciarà a les nou del matí.

S’ha de fer una inscripció prèvia, reomplint el formulari que es troba en l’apartat de l’activitat dins del web www.pegoilesvalls.es

Poc més tard, a les nou i mitja, es donarà inici a una altra excursió, organitzada pel col·lectiu tu anfitriona i l’oficina de turisme de pego.

Per a participar s’ha de consultar amb l’organització, a través del número de telèfon 96 599 70 19 o del seu web tuanfitriona.com

Tanquem el diumenge amb el Musical Alicia al país de les meravelles que tindrà lloc a la plaça de Sant Miquel a les sis i mitja de la vesprada. I és que el barri de Sant Miquel celebra este cap de setmana les festes en honor al seu patró. I, a més del musical, el diumenge es farà una missa al carrer a les set i mitja de la vesprada cantada pel cor de Pego.

A més a més… Al Centre d’Exposicions de Pego, fins al dissabte es pot visitar una mostra titulada Exposició dels Petits Grans Artistes de l’Atelier Guixot. L’horari de visites serà de les sis i mitja a les huit i mitja de la vesprada hui i demà.

I, per últim, recordem que continua en marxa la trobada d’Aikido a Pego, a l’antic institut Cervantes, on es fan demostracions per part de diferents senseis de relleu internacional, hui i demà de matí i de vesprada i el diumenge la cloenda tindrà lloc de les 10 a les 12 del matí.

765 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!