Agenda del cap de setmana


Avui divendres,
6 de setembre, tornem per presentar-vos l’agenda del cap de setmana amb propostes variades que tindran lloc a diferents punts de la Marina Alta, si la pluja ho permet, clar.

FESTES LA XARA

Comencem amb la programació de festes de La Xara que segueix de celebració amb les seves festes patronals 2019 fins aquest diumenge 8 de setembre.

Avui divendres, Dia de les Quintades, hi haurà discomòbil diürna a la plaça del Cinema a partir de les 17:00h, patrocinada per la quintà del 1999.

Per la nit, a les 23:55 s’iniciarà el Correfocs i, en acabar, més música amb la macro discomòbil La Jungla, a la plaça del Garrofer.

Demà dissabte, se celebrarà el Dia de les Carrosses. S’iniciarà la jornada a les 13:00h amb cervesa i cacauets a la plaça de la Palmera.

Per la vesprada, a les 19:00h, serà el torn de la desfilada de les carrosses i comparses que finalitzarà amb el lliurament dels premis.

Per acabar la nit, a les 00:30h, actuació de l’orquestra Mito a la plaça del Garrofer.

El diumenge, 8 de setembre, arriba la fi de festa. Durant aquesta jornada, hi haurà diferents activitats, tant per a majors com per a menuts. A les 10:00h jocs infantils a la plaça del Cinema. A les 13:00h, concurs de paelles al carrer Major i Sant Antoni. Per la vesprada, es posarà punt i final passant el relleu a la Quintà 2020 i amb una traca final.

ACTIVITAT A LA MARJAL PEGO-OLIVA, “Tresors de la Marjal”

Ara, passem a redescobrir el nostre entorn natural de la mà de la direcció del Parc Natural de la Marjal, si la pluja ho permet. Per a demà dissabte està programada l’activitat “Tresors naturals de la Marjal” orientada a que tots els participants coneguen algunes plantes hidròfites de les prades subaquàtiques de la Marjal.

La visita s’iniciarà a les dotze i mitja des del pàrquing de la muntanyeta verda.

L’activitat tindrà una durada d’una hora i mitja, aproximadament. És completament gratuïta però requereix d’inscripció prèvia enviant un correu electrònic a la següent adreça: parque_pegooliva@gva.es o telefonant al 679 195 227.

Per a tots aquells que vulguen participar-hi es recomana agafar protecció solar, gorra, repel·lent d’insectes, càmera de fotos, roba i calçat còmode.

EXPOSICIÓ IMMA MENGUAL

Una altra proposta cultural és la inauguració de l’exposició «Im-màculas» de l’artista Imma Mengual.

El proper dimarts, 10 de setembre, el Centre d’Exposicions de Pego, situat al carrer Hospital, obrirà les seves portes a les set i mitja de la vesprada per a mostrar les obres d’art de la polifacètica creadora deniera Imma Mengual.

En aquesta mostra, organitzada amb la col·laboració de la Fundació Baleària, el que l’autora pretén és investigar sobre la taca com a procés constitutiu de la forma.

Im-màculas, d’Imma Mengual es podrà visitar des del 10 de setembre fins a l’1 d’octubre, de dimarts a divendres, de cinc a huit de la vesprada i els dissabtes en horari de matí, de deu a una i mitja.

FIRA LLAURADOR LLÍBER

Ara passem a una proposta que ens fan des de Llíber. I és que, aquest cap de setmana, tant el dissabte com el diumenge tindrà lloc la 4º Fira Llaurador a Llíber. Ambdós dies, el mercadet s’obrirà a les deu del matí i estarà operatiu fins les deu de la nit.

La Fira Llaurador de Llíber ofereix durant aquests dos dies, diferents activitats, tant per a majors com per a menuts. Hi haurà atraccions infantils, exposicions, espectacles d’acrobàcia, malabars… i també es podrà veure en directe, l’Escaldà, que tindrà lloc el diumenge a les deu del matí. Tot açò i molt més es podrà trobar en la Fira Llaurador. Al nostre web radiopego.com teniu la programació completa.

Dins d’aquesta mateixa fira, per a demà dissabte, 7 de setembre, a les 12:10h del migdia hi ha una activitat gratuïta organitzada per Arrels Marinades. Es tracta d’una ruta guiada interactiva amb els cinc sentits que s’iniciarà a la plaça de Llíber.

L’activitat requereix d’inscripció prèvia enviant un WhatsApp al 636 591 508 o escrivint un correu electrònic a la adreça. arrelsmarinades@gmail.com. Per a més informació visiten el Facebook de l’Ajuntament de Llíber o d’Arrels Marinades.

TEATRE A ONDARA 

Ondara ens proposa una activitat per a tots els públics, l’espectacle de teatre-circ “Emportats”. Aquest espectacle de la companyia La Tròcola Circ, combina diferents disciplines com l’acrobàcia, els malabars i la música. «Emportats» ha estat representat en països com Alemanya, Bèlgica o Taiwan i en diferents ciutats espanyoles.

Per tant, demà dissabte la representació de teatre-circ tindrà lloc a la plaça de bous d’Ondara a partir de les 19:30h de la vesprada. Grans i menuts podran gaudir d’aquest espectacle que és completament gratuït. Les places són limitades.

ESPORT

Ara, és temps d’esport en l’agenda del cap de setmana perquè el Pego Club de Futbol disputarà el segon partit de lliga de la temporada 2019/20 que s’inicià la setmana passada en el grup tercer de Preferent. Aquest diumenge, 8 de setembre, els rogets es quedaran a casa per a rebre al Club Deportivo Enguera. El partit tindrà lloc al camp del Cervantes i s’iniciarà a les set de la vesprada.

 *Text agenda Anaïs Ferrer 

*En l’audio sonen de fons els temes: 

– Heroïnes de la fosca nit de El Diluvi

Esbarzers de La Gossa Sorda

La Tarde de Sílvia Cruz

– Fera d’Smoking souls

–  Sta guai d’Oques Grasses 

– Himne del Pego CF

 

1375 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!