Agenda del cap de setmana (4-6 d’octubre)

En la celebració de la festa del barri del Convent en honor a sant Francesc d’Assís aquesta nit hi haurà un sopar, «de sobaquillo», amb servei de bar. Serà a partir de les nou i mitja de la nit a la placeta del Convent.La celebració continuarà demà. A les nou està prevista una «despertà» sonora, i a partir de les deu es farà una fireta de jocs a la placeta. Ja de vesprada, a les cinc començaran les activitats per a tota la família, amb curses de patinets, bicicletes i una ronda al barri amb bici en finalitzar.La jornada del dissabte finalitzarà amb la «nit dels farolets», un passacarrer a partir de les deu i mitja, amb fanalets, acompanyats per música de dolçaina i tabals.El diumenge, dia 6, també es farà una despertà a les nou i fireta de jocs a la placeta a partir de les deu. S’ha previst un dinar de paelles a les dos de la vesprada, també a la placeta. I a les sis i mitja de la vesprada es farà l’eucaristia. En finalitzar, tindrà lloc la processó de sant Francesc i benedicció d’animals.CONTACONTES DE PEPA GUARDIOLAUna altra proposta a Pego aquesta vesprada és el contacontes organitzat pel col·lectiu feminista Dones Cabal.

L’escriptora xabienca Pepa Guardiola llegirà alguns dels relats del seu llibre «Contes de riurau, contes populars de la Marina Alta». Serà a partir de les sis a la Casa de Cultura de Pego.EXPOSICIÓ D’ANDREU MAIMÓ I MENÉNDEZ ROJASL’agenda cultural d’aquest cap de setmana inclou també una exposició, que començarà demà. Una mostra de les obres d’Andreu Maimó i Menéndez Rojas, organitzada per l’Ajuntament de Pego i la Fundació Baleària. Es podrà visitar del 5 al 19 d’octubre al Museu d’Art Contemporani. Estarà oberta de dimarts a divendres, de les cinc a les huit de la vesprada. I els dissabtes de mati, de deu a una i mitja.FESTA DE LA CERVESSA

D’altra banda, demà dissabte la falla Plaça i Natzaré té previst celebrar la seua festa de la cervesssa. Amb actuacions musicals en directe, com la de Trilogy, a partir de les dotze del migdia, al carrer sant Miquel.CONTACONTES PER A ADULTSContinuem amb activitats que van a tindre lloc a Pego… el diumenge a les set de la vesprada al teatre municipal es farà un contacontes per a adults, a càrrec de Marina Mulet, titulat «L’espai infinit».ALINEACIÓ SOLAR DE LA FORADÀ

I ja ens anem de Pego cap a la Vall de Gallinera perquè aquest cap de setmana tindrà lloc l’alineació solar de la foradà.

Per a celebrar-ho, s’ha organitzat un programa d’activitats, que inclou la celebració, demà dissabte, de la onze edició de la ultramarató Botamarges, a Forna. La cursa passarà per Benirrama, Benissivà i Benissili.A més, el dissabte a les cinc es podrà observar l’alineació des de l’antic convent de Benitaia i després, a les huit de la vesprada, Tarannà Teatre farà una representació a Alpatró. I a les nou, la comissió de festes d’Alpatró farà un sopar popular.


El diumenge, a les nou hi haurà una excursió a la penya Foradà des de Benissivà. A partir de les deu del matí, fins les tres es farà el mercat. També s’oferirà una representació teatral infantil a les onze i mitja.


I una xerrada sobre els «bolets valencians», a les dotze i mitja, a càrrec de Paco Martínez, a l’església de Benissivà.

De nou a les cinc, es podrà observar l’alineació des de l’antic convent de Benitaia.


Al llarg dels dos dies els bars i restaurants de Benissivà oferiran menús especials per a l’ocasió.

 

1213 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!