Agenda del cap de setmana (18-20 de setembre)

Dins de la Setmana de la Mobilitat a Pego, hui tindrà lloc una xerrada sobre seguretat vial que oferiran David Lerma, intendent en cap de la Policia Local d’Aldaia; Antonio Galiano, oficial en cap de la Policia Local d’Ondara; i Santiago Montero, cap de la Policia Local de Pego. I, a més, hi haurà un simulador de cotxes amb el que es podrà experimentar la sensació de tindre un accident per conduir sota els efectes de l’alcohol i de les drogues. Aquestes activitats estan especialment dirigides als estudiants de sisé de primària i primer d’ESO…


Tot això ocorrerà aquesta vesprada, a partir de les cinc i mitja. La ubicació de les activitats ha estat modificada. La xerrada s’impartirà al teatre municipal i els simuladors estaran a la plaça del Mercat.


Per a hui també, a les set i mitja, està previst un acte de reobertura de la Casa de Cultura i del Museu d’Art Contemporani, que han estat remodelats.


Per a l’ocasió, la regidoria de Cultura ha organitzat un recital de música titulat «El viatge de l’arpa», que tindrà lloc al museu a les set i mitja.

Continuant amb la Setmana de la mobilitat, demà dissabte, a partir de les sis i mitja de la vesprada es farà una ruta fotogràfica pels carrers del centre de Pego, per tal de detectar els obstacles que dificulten la mobilitat dels vianants.

A més de tot això, per a aquest cap de setmana hi ha programades vàries rutes i caminades.


Demà a les 9 del matí, des de la Muntanyeta Verda, s’iniciarà una activitat anomenada «Caminar per la Marjal per a re connectar», oferida per l’equip rector del Parc Natural de la Marjal Pego-Oliva.


Poc després, a les nou i mitja, començarà la ruta de l’aigua i la flora pel riu Girona. Una caminada per la Vall d’Alcalà que forma part del programa de Rutes interpretatives preparat per Turisme Pego i les Valls.


Ja el diumenge, dia 20, es farà una ruta a la Vall de Gallinera que aproparà els participants a la prehistòria de Benialí. Una activitat organitzada per l’Ajuntament de la vall de Gallinera, que començarà a les 9:30, de la mà d’Arrels Marinades.


Cal recordar que per l’actual crisi sanitària, totes les activitats tenen un límit màxim de participants i en tot moment s’haurà de respectar obligatòriament les mesures sanitàries com el manteniment de la distància de seguretat interpersonal i l’ús de la mascareta. Per a més informació, cal telefonar a Turisme Pego i les Valls al 966400843.

 

 

811 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!