Agenda del 18 al 20 d’octubre

Hui comencen les quartes Jornades Culturals d’Atzaïla amb una xerrada a càrrec de Josep Bernabeu, doctor en Medicina i catedràtic en Història de la Ciència. En ella parlarà sobre «La lluita per la vida. Arròs i paludisme al Pego contemporani». La conferència tindrà lloc a les set i mitja a l’Espai Veïnal, on van a desenvolupar-se totes les activitats d’aquestes jornades.


I per a demà Atzaïla ha organitzat un acte en què Elvira Cambrils presentarà l’últim llibre de Rafa Gomar, titulat «Vidres en la moqueta», i que començarà a les set menys quart de la vesprada.


Les Jornades Culturals d’Atzaïla continuaran el dijous 24, amb una xerrada sobre el canvi climàtic, i finalitzaran el diumenge 27, amb la festa dedicada a Vicent Andrés Estellés.

ACTIVITATS DE LA REGIDORIA DE CULTURA

D’altra banda, la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Pego ha organitzat un concert, oferit pel Piazzio Trio, que es farà hui divendres, a les huit de la vesprada, a la Casa de Cultura de Pego. I ha organitzat, a més, un espectacle musical infantil per al diumenge. Es titula «Marcel el marcià» i es farà el dia 20, a les set de la vesprada al teatre municipal.

I SEMANA DEL FANG A ORBA


Altres propostes per a gaudir el cap de setmana són, per exemple, la Setmana del Fang a Orba, que serà inaugurada aquesta mateixa vesprada, a les set i mitja, a l’espai Girona, situat al carrer l’Alter, 2. Es farà una xarrada sobre «Un any d’activitat del Museu del Fang d’Orba i de l’Associació Amics del Fang», a més de fer la presentació del I Concurs de Fotografia «La terrisseria».

                                                                                                                                       
La programació de la Setmana del Fang d’Orba continuarà el dissabte amb unes xerrades, també a l’espai Girona, a partir de les 10 del mati. De vesprada, a les quatre, es farà una visita guiada al Museu del Fang, i a les cinc i mitja es donarà inicia a un taller sobre «Introducció al lluït amb fang», serà a la plaça de la pilota.El diumenge, dia 20, es farà una xerrada i ruta per Orbeta, que es diu «Què parlen les cases?» i eixirà des del Bar dels pensionistes a les cinc i mitja de la vesprada.


RUTA PER SEGÀRIA


Una altra proposta ben distinta parteix del Parc  Natural de la Marjal. El seu equip rector ha preparat per a demà una ruta per a visitar la serra de Segària, que limita amb la marjal.El recorregut s’iniciarà a les deu del mati des de l’encreuament de la senda local SL-CV 161 amb l’accés al PR-415 al bosc de xiprers. L’activitat durarà unes tres hores. És gratuïta i cal reservar plaça per a poder participar-hi, telefonant al 679 195 227. El termini d’inscripcions finalitza hui.

1343 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!