Agenda d’activitats del cap de setmana

Hui és divendres, així que toca fer una repassada a l’agenda d’activitats per al cap de setmana.

Comencem amb la programació de música en viu a Pego, organitzada per les regidories de Cultura i Turisme amb Aljub Music. Aquesta vesprada a les huit i mitja hi haurà concert a la plaça del Mercat, en el qual Moamin Project tocarà temes de tango i swing amb la guitarra i violí.

La música en viu a Pego es farà tots els divendres de juliol i agost a diferents places i espais oberts del municipi, com la plaça del Mercat la de l’Ecce Homo i l’ermita de Sant Josep, sempre a les huit i mitja de la vesprada.


Per a la mateixa hora, hui també, hi ha una eixida de senderisme a la llum de la lluna preparada per la Mancomunitat de Turisme i Tururac.


La jornada de demà dissabte, dia 24, començarà amb una activitat a la Marjal Pego-Oliva, jocs d’estiu, a l’aire lliure i per a tota la família. Per a inscriure’s cal contactar amb l’equip rector del parc, al telèfon 679 195 227 o correu parque_pegooliva@gva.es


A més, demà hi haurà una ruta urbana per Pego. Tots els dijous i dissabtes, a les 10 del matí, es fa una eixida guiada i gratuïta pels carrers i racons més emblemàtics del poble. L’oficina de Turisme s’encarrega d’apropar les persones participants a la història, cultura, paissatge i arquitectura.


Per a participar-hi s’ha de fer una inscripció prèvia a través del web www.pegoilesvalls.es, on es troben detallades totes les activitats organitzades per als mesos de juliol i agost. I el telèfon de contacte de la Tourist Info de Pego i les valls és el 96 640 08 43.


I, en la vesprada de demà, a les set, es donarà inici a una ruta etnobotànica per la Marjal Pego-Oliva, organitzada per l’Ajuntament de Pego de la mà d’Endèmica Natura. Aquesta mateixa activitat es repetirà el 14 d’agost i el 4 de setembre, si les restriccions per a fer front a la pandèmia ho permeten.


Com que les places són limitades, també s’ha de fer una inscripció prèvia reomplint el formulari que el Departament de Turisme comparteix en l’apartat d’agenda del web www.pegoilesvalls.es.


805 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*

code

Obligatori *

Hola!!