Agenda d’activitats del cap de setmana

L’exposició L’art a la Marina Alta és una de les propostes per a gaudir d’aquest cap de setmana que es presenta plujós. Precisament per la pluja s’ha hagut de suspendre una de les activitats del Dia de la Biblioteca prevista per a aquesta vesprada, un contacontes que anava a fer-se a les 18 hores al pati de la Casa de Cultura.

Però, tenim altres activitats que anem a detallar en la nostra agenda que encetem esta mateixa vesprada amb l’última de les activitats del III Cicle de Memòria Històrica. A les set i mitja de la vesprada, a la Casa de Cultura hi haurà una xerrada al respecte de la revista pegolina ciclostilada Pelagus. Hi participaran Toni Ribera, Josep Ferrer, Eladi Torralba i Rafel Ruiz.

D’altra banda, les Jornades Culturals d’Atzaïla continuaran demà dissabte, amb l’obra «Pastor Viudo», de Farfullit Teatre, la biografia no autoritzada de César Monzonís. Serà a les huit de la vesprada al teatre municipal de Pego i l’entrada té un preu de 10€. Estan disponibles a la Casa de Cultura i la ferreteria Bolufer.

La jornada del diumenge començarà amb una excursió organitzada per la Mancomunitat de Turisme de Pego. l’Atzúbia i les valls per a visitar Les Asmeites. L’eixida es donarà a les 9:30 hores. Per a assistir-hi cal inscriure’s prèviament reomplint el formulari que es troba dins l’agenda del web www.pegoilesvalls.es.

A més, a més, el diumenge la cova del Canelobre estarà oberta de nou per a visitar-la de les 10 del matí a les 2 de la vesprada. Les entrades tenen un preu de 2 euros per a les persones adultes i 1 per a les de 5 a 10 anys.

Hem de dir també que les rutes previstes per a demà dissabte han estat ajornades davant la previsió de que continuarà plovent.

 

658 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!