Agenda cap de setmana

Aquest cap de setmana hi ha diferents activitats organitzades, tan a Pego com a La Vall de la Gallinera, concretament a Benialí. Activitats molt diverses que podran gaudir tant els menuts com els majors. 

BETLEM GEGANT
Nadal està cada vegada més a prop i, és per això, que l’associació Obrint Camí inaugura aquesta vesprada a les set el “Betlem Gegant” de Fernando Escrivà Simó. El betlem es podrà visitar a les “Antigues Escoles Cervantes”. Es tracta d’una exposició solidària. Per tant, totes aquelles persones que visiten el “Betlem Gegant” podran col·laborar amb
un donatiu d’1 euro. L’exposició estarà oberta fins al 5 de gener i es podrà visitar de dilluns a diumenge. Pel matí: d’11:00h a 13:00h. I per la vesprada: de 17:00h a 20:00h. El dia 25 de desembre, dia de Nadal, i l’1 de gener, dia
de Cap d’any, l’exposició estarà tancada.

CONCURS D’APARADORS NADALENCS 
A més, a partir d’avui, s’inicia el Concurs d’Aparadors Nadalencs, una iniciativa de la Regidoria de Comerç i Afic Creama Pego, en Col·laboració amb l’Associació de Comerciants. Els comerciants han ornamentat els seus aparadors amb la temàtica del Nadal i, ho han fet utilitzant els seus propis productes, tal i com marcaven les bases del concurs. La finalitat d’aquesta iniciativa és «premiar l’esforç i treball que fan els comerciants i empresaris pegolins per a atraure als seus clients ». El premi de 300€ en metàl·lic es llirarà el 23 de desembre a la 13:30h a l’Ajuntament de Pego. Els aparadors amb decoració nadalenca estaran actius fins el 6 de gener. 

ACABA EL TERMINI D’INSCRIPCIÓ: MUSICAL “EL GUARDAESPALDAS” 
Pel que fa al dissabte, 7 de desembre, acaba el termini d’inscripció al musical “El Guardaespaldas” que tindrà lloc el 22 de desembre a València. Aquesta activitat està organitzada per la filada Almogavers que, a més a més inclou: autobús d’anada i tornada a València, dinar, entrada al musical i assegurança amb un preu de 80€. Per tant, totes aquelles persones que estiguen interessades poden fer la seva reserva fins aquest dissabte, 7 de desembre. Pots reservar la teva plaça en Ortolà Viatges-Pego o telefonar al 649811977.

RACING DIESEL C15
Seguim amb les activitats programades per al dissabte. Racing Diesel C15 celebra una festa solidària a l’Espai Veïnal Antic Institut de Pego. Es tracta de la presentació d’un projecte que duen entre mans Valerià Miralles i Dani Sanz, estudiants del Cicle Superior de Mecànica a Alcoi. L’objectiu d’aquesta festa és recaptar fons i materials per  al projecte UNIRAID. Amb esperit emprenedor i solidari el que pretenen els dos joves és recórrer el desert del Marroc, explica Valerià Miralles.

Aquest dissabte a partir de les 17:00h a l’Espai Veïnal explicaran el projecte, com va sorgir la idea, com l’estan duent a terme i quines són les aportacions solidàries que faran als diferents poblats de Marroc. Segons ha comentat Miralles, volen fer aportacions més innovadores com, per exemple, les energies sostenibles o samarretes anti-mosquits, una col·laboració que han fet amb el departament de tèxtil del mateix institut d’Alcoi. 

A més, després de la xerrada hi haurà concerts amb l’actuació de Jean Jas, Dj Goldexpensive i Dj Drasen a partir de les 19:30h. L’entrada és gratuïta i hi pot acudir totes aquelles persones que vulguen, ha assenyalat Miralles. 

MERCAT DE LA FORADÀ I FESTA DE L’OLI- VALL DE GALLINERA 
Arribem al diumenge, 8 de desembre, i ens traslladem a la Vall de Gallinera. Concretament a Benialí se celebra el VI aniversari del Mercat de la Foradà i la IV festa de l’oli. De 10:00h a 15:00h es podrà gaudir de les diferents activitat organitzades.
La festa s’inicia a les 10:00h amb el Mercat de la Terra. A les 10:45 i 12:30h visita a l’Almàssera de la
Cooperativa Sant Roc. A les 11:15h  xerrada “Oli i Salut”, a càrrec del Doctor Javier Arenas. A les 12:00h degustació d’olis per a conèixer les diferents varietats. I, també a les 12:00h contacontes “El vestit nou de l’emperador”.
Per finalitzar amb aquesta celebració, presentarà del llibre “La rebosteria de la Marina Alta” a les 13:00h.

EXPOSICIÓ “BALEÀRICS MÚSICS”
Per a la setmana que ve. El dimecres 11 de desembre s’inaugura “Baleàrics Músics” a les 20:00h al Centre d’Exposicions de Pego. Arran les exposicions de “Baleàrics” sorgeix “Baleàrics Músics” on es reuneix una nova i interesant representació d’artistes baleras, valencians i alegrians al voltant de la música. Participaran un total de 16 artistes. La mostra conjunta evidència que, malgrat la diversitat tècnica i estilística, totes les obres transmeten i estableixen un caràcter conjunt mediterrani propi. L’expisició “Baleàrics músics” es podrá visitar de l’11 de desembre fins al 6 de gener de dimarts a divendres de 17:00h a 20:00h i dissabte de 10:00h a 13:30h.

1561 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!