Actuació de l’Agrupació Musical al Palau de València


Els músics que composen l’agrupació musical de Pego actuaran al Palau de la Música de València , Aquest diumenge, per primera vegada,. El concert forma part dels nous reptes que s’ha proposat la directiva actual. A més a més, l’Agrupació també actuarà per al programa de Punt 2 “Bandàlia”. Al voltant de 300 persones de la localitat es desplaçaran fins a la capital per arropar als musics pegolins.

L´Agrupació Musical de Pego es desplaçarà, aquest diumenge 21 de maig, per primera vegada en la seua història, al Palau de la Música de València per a interpretar fins a 7 obres representatives que arrepleguen diversos pasdobles, una marxa mora i una cristiana, entre d’altres. La varietat d’obres coincideix amb la diversitat de compositors que han escollit per a poder oferir al voltant d’una hora de bona música per al públic assistent.

Aquesta iniciativa l’ha duta a terme la directiva actual, que s’ha proposat, com a objectius fonamentals, obrir la música de Pego més enllà dels límits del terme municipal. I per demostrar-ho s’han posat les piles aquest cap de setmana, en el que tenen dos reptes.

Dissabte gravar una actuació per al programa de Punt 2 “Bandàlia”, un programa dedicat exclusivament a la música que ofereixen les múltiples agrupacions musicals que existeixen arreu del País Valencià. Diumenge s’enfrontaran a la gran cita que representa interpretar a la Sala Iturbi del Palau de la Música.

Per als músics aquest concert és una superació i un al•licient per a les seues carreres musicals pel que representa interpretar en un auditori que s’engloba dins un espai de prestigi dins del món de la música de concert com és el Palau de Música.

Els intèrprets no se sentiran sols, ni molt menys, ja que al voltant de 300 persones viatjaran amb ells fins des de Pego fins a València per a poder presenciar aquest esdeveniment que marcarà, de segur, un abans i un després en la vida musical de l´Agrupació. El president d’aquesta, Llorenç Seguí, donava les gràcies a l´Alcalde, a l´Ajuntament de Pego i a la gent que els està recolzant.
757 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!