Activitats relacionades amb Halloween i Tots Sants aquesta setmana a la biblioteca

«Espanta la por» és el títol que engloba les iniciatives dirigides al públic infantil. Una programació de la Regidoria de Cultura que arranca hui i es desenvoluparà fins al 8 de novembre a la Biblioteca Municipal de Pego.
 
El dia 31, dijous, hi haurà un contacontes a les set i mitja. Monipoppins & Cia contaran el relat «monstres i ogres». I des del 31 fins al 8 de novembre a la biblioteca estarà visible l’exposició titulada «Els nostres monstres en la cultura popular».
 
Però, abans d’això, hi haurà altres propostes per Halloween. Des de hui dilluns les parets de la biblioteca mostraran una exposició de cartells sobre la programació «Espanta la por». A més, hi haurà una decoració especial i s’oferirà als usuaris punts de llibre monstruosos.
 
Els més menuts podran pintar monstres i, per a tots, la biblioteca tindrà disponible un recull de literatura relacionada amb les rondalles i els monstres tradicionals valencians, i contes de por.

DIA DE LES BIBLIOTEQUES

La Biblioteca Municipal de Pego ha intensificat la seua activitat en els darrers dies. El dijous, dia 24 va ser el Dia de les Biblioteques i, per això va celebrar una sèrie d’activitats per a l’ocasió. Es va fer préstecs especials de llibres i s’oferí als visitants un recull de curiositats de la biblioteca. I de vesprada es  va desenvolupar dues activitats dirigides al públic més menut. A les cinc de la vesprada hi hagué un taller infantil per a fer punts de llibre artesans i per a realitzar passatemps, com els mots encreuats i sopa de lletres.

A les sis s’inicià un contacontes titulat Jugant amb els clàssics, a càrrec de la companyia Monipoppins and Cia.

1655 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!