Activitats aquest cap de setmana

A més de les portes obertes de la Tourist Info hi ha dues presentacions de llibres, molt diferents entre elles. El diumenge doble sessió, a les 17 i a les 19:15 hores de ‘Amor y otras drogas’.
Avui divendres, 18 de febrer, a les 20 hores, a la Casa de Cultura es presenta el llibre de l’escriptora Joaquina Barba, ‘SOS! Bullying. Per a entendre l’assejatment escolar’ d’Edicions del Bullent. L’acte comptarà amb la presència de l’autora i anirà a càrrec de Miguel Oltra Barba, alumne de l’IES Enric Valor de Pego.

Dissabte, 19 de febrer, a les 19 hores i també a la Casa de Cultura es presenta el llibre de la Falla la Font a càrrec de membres de la pròpia falla.

Diumenge 20 de febrer doble sessió, a les 17:00 i 19:15 hores de ‘AMOR Y OTRAS DROGAS’

Direcció: Edward Zwick. País: USA. Any: 2010. Duració: 112 min. Gènere: Comèdia, romanç Interpretació: Jake Gyllenhaal (Jamie Randall), Anne Hathaway (Maggie Murdock), Hank Azaria

Maggie és una dona independent que no deixa que res ni ningú la lligue. Però coneix a la seua mitja taronja, Jamie, qui fa servir el seu implacable i infal•lible encant tant amb les dones com dins del despietat món de les vendes farmacèutiques. L’evolució que pateix la relació entre Maggie i Jamie agafa a ambdós per sorpresa, al trobar-se sota la influència de la droga suprema: l’amor.


379 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!