Acord per a un nou tripartit a Pego

Els representants de Bloc, Ciutadans de Pego i PSPV han arribat a un consens per a governar els propers quatre anys. L’alcaldia l’ostentarà l’independent Carmelo Ortolà i el compromís alcançat es farà públic en les properes hores. En política, localment es pot assegurar que ja hi ha un acord per a governar l’Ajuntament de Pego. Els representants de Ciutadans de Pego, PSPV-PSOE i Bloc van arribar anit a un compromís verbal que serà signat per escrit i es farà públic en les pròximes hores.

L’alcalde tornarà a ser Carmelo Ortolà, si bé ara ho farà des de la formació independent Ciutadans de Pego. Ortolà es va mostrar satisfet per les negociacions realitzades i espera que el pacte siga productiu per a tots els pegolins i pegolines.

Des de l’endemà de les eleccions municipals s’han mantés reunions internes i amb la resta de formacions per a tancar un acord. En aquest sentit el PSPV, mitjançant la seua líder, Ana Aparisi, ha afirmat que hi havia moltes coses sobre les que parlar i és per això que s’ha retardat el pacte. Ara confia en que el treball es puga veure en els propers anys.

Des del Bloc han indicat que la negociació ha estat intensa ja que també s’ha fet balanç dels anteriors quatre anys i la valoració ha estat diferent que en 2003. El Bloc ha indicat que des d’aquesta formació es tenia clar que la dreta i part de l’extrema dreta que està al PP no devia governar a l’ajuntament.

Finalment, Joan Carles Cambrils ha apel·lat a la responsabilitat de tota la corporació, govern i oposició per a posar totes les energies de cara a tancar el conflicte social que hi ha al poble i ha desitjat que la propera campanya electoral siga menys agressiva i amb menys desqualificacions personals que la passada.


757 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!