Accident mortal a la carretera de Pego al Verger

Dos ancians (matrimoni), de 82 i 88 anys d’edat, van morir ahir de vesprada al creuament de la carretera de Pego al Verger amb El Ràfol d’Almúnia. Tot apunta, segons la declaració dels testimonis, que la causa va ser l’excés de velocitat del vehicle que va realitzar diversos avançaments per la recta. En l’últim avançament, ja en línia contínua, va col·lisionar lateralment, amb l’altre cotxe que girava cap a l’esquerra. El resultat, dos morts i l’altre conductor ferit lleu.
La vesprada de diumenge va ser tràgica a la carretera de Pego. Més concretament a la CV-700 amb la CV-725, el creuament de la carretera de Pego al Verger, amb el Ràfol d’Almúnia. A les 17.23h., la Policia Local de Pego va rebre una telefonada avisant de l’accident i advertint que, com a mínim, hi havia una persona morta. La policia va avisar Acció Urgent i es van desplaçar fins el lloc de l’accident amb l’ambulància per a comprovar que hi havia dos persones mortes, les dos persones que ocupaven el vehicle envestit lateralment en fer la maniobra de gir a l’esquerra.

Amb este escenari la Policia Local va telefonar al 112 i este als Bombers, la Guàrdia Civil i els sanitaris. Fins al lloc es va desplaçar una unitat del Servei d’Ajuda Mèdica Urgent i un metge d’atenció primària que tan sols va poder confirmar les dos defuncions.

El conductor que va causar l’accident, un jove de 18 anys de Pego (com les dos víctimes), va resultar ferit lleu i no va haver de necessitar ser traslladat al Centre de Salut o a l’Hospital comarcal.

Pel relat dels testimonis de l’accident, la col·lisió es va produir per l’excés de velocitat del cotxe del jove de 18 anys. Este va realitzar diversos avançaments al llarg de la recta de la CV-700. L’últim, potser el va començar en línia discontínua, però el va continuar per la línia contínua que assenyala el creuament de la carretera a la seua altura de l’entrada a Penya Roja o el Ràfol d’Almúnia. En eixa maniobra d’avançament va embestir lateralment el cotxe dels dos ancians, de 82 i 88 anys d’edat, que giraven a l’esquerra.


Foto:LAS PROVINCIAS


L’impacte va ser tan fort que el cotxe dels ancians es va desplaçar diversos metres més enllà del creuament, va caure a la cuneta, mirant cap a Pego, quedant en un estat lamentable. L’altre cotxe, un Ford Mondeo, va concentrar l’impacte a la part davantera.

Descansen en pau.
830 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*

code

Obligatori *

Hola!!