A partir de dilluns el centre urbà estarà tancat al trànsit rodat

El motiu és l’inici de les obres de reparació de les deficiències detectades a la via pública. Unes obres que durà a terme l’empresa COMSA. Les obres duraran aproximadament 15 dies. Durant eixe període l’Ajuntament de Pego ha previst distintes zones de càrrega i descàrrega per a facilitar la tasca als comerços de la zona afectada.
Les Regidories de Trànsit i Comerç de l’Ajuntament de Pego informen que una vegada passades les Festes Patronals del municipi, l’empresa COMSA va a procedir a reparar deficiències en la via pública.

A partir del dilluns, 5 de juliol i durant un període estimat de 15 dies, la zona del centre que comprèn els carrers Major, Ecce-Homo i Mayorazgo Cendra, Plaça de l’Ajuntament i Plaça Mayorazgo Cendra, estarà tancada als vehicles a motor, reservant-se exclusivament a vianants, amb la consegüent senyalització.

Per a poder coordinar les operacions de càrrega i descàrrega de mercaderies per a l’activitat dels comerços ubicats en la zona afectada, l’Ajuntament de Pego ha disposat de quatre zones alternatives per a tal efecte.

Per als comerços situats als carrers Major i Sant Antoni de Pàdua la zona de càrrega i descàrrega més propera estarà situada al carrer Poeta Llorente, amb els dos costats autoritzats.

Per als comerços situats a la Plaça Mayorazgo Cendra i a la Plaça de l’Ajuntament la zona de càrrega i descàrrega habilitada estarà al carrer Vallet, darrere de l’Ajuntament.

Per a les botigues situades al carrer Ecce-Homo i Sant Cristòfol la zona de càrrega i descàrrega ha utilitzar estarà situada en l’encreuament entre el carrer Ecce-Homo i el carrer Capità Cendra.

També es podrà accedir als carrers Sant Antoni de Pàdua, Sant Eloi, Puríssima i Sants Metges des del carrer Sant Antoni de Pàdua tenint en compte que després s’haurà d’anar marxa enrere.

L’Ajuntament de Pego demana disculpes per les molèsties que es puguen ocasionar durant el període d’obres.
639 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!