Continua la PROGRAMACIÓ D’ACTES FESTIUS


I les festes continuen el seu curs, més tranquil, si el comparem amb el cap de setmana, però amb una oferta que de segur, no deixa indiferent als pegolins i pegolines. La primera actuació prevista per a aquesta vesprada és a les 8 a la Pl. de l’Eccehomo. Es tracta del concert que la colla de dolçaines i tabalets “La Clandestina” oferiran acompanyats dels Dansaires d’Uxola.
Consulta la resta d’actes programats.
A les 23.00h, després de sopar i per a acabar la jornada amb màgia i bon humor, el millor serà acudir al Teatre Municipal on podrem veure l’espectacle del MÀGIC ANDREU i en primer terme l’actuació de BLAS i el seu grup de recolzament. L’acte està organitzat per l´Associació Gastronòmica “Pols i Vent”, nascuda del programa de Ràdio Pego del mateix nom.

Dijous, el dia està dedicat als xiquets. Durant tot el dia aquests podran gaudir de diverses activitats pensades especialment per a ells. La jornada comença a les 11 del matí al Passeig Cervantes on hi haurà AQUAJOCS (tobogans amb piscina, pistes relliscadores, volcans d’aigua, etc) Per tant, és important no oblidar-se de la tovallola.

A les 18.00h, la festa per als més menuts està assegurada al Passeig Cervantes. Podran gaudir del particular humor que aporten des de temps inenarrables els PALLASOS .

I a la mateixa hora, a les 6 de la vesprada, però al C/ Pere Sala PILOTA VALENCIANA. Els joves de Pego i els no tan joves podran ser testimoni de dues exhibicions de Raspall a càrrec dels xiquets de l´Escola de Pilota d´Orba.
La primera exhibició serà entre els més menuts de l’escola, de 8 anys, dels pobles de Murla i Orba. La segona, correrà a càrrec de nens una mica més experts, d’entre 10 i 12 anys, també de Murla i Orba. Aquest acte està organitzat per l´Associació Gastronòmica “Pols i Vent”, que des del programa del mateix nom de Ràdio Pego intenta difondre els esports tradicionals com són la pilota valenciana, la columbicultura o el tir i arrossegament.

La festa per als joves continua a les 20.30h. amb l’actuació de BATUKA JUNIOR al Pla de la Font per a acabar la jornada amb molt de ritme i animació.

Hores després, a les 23.00h. el Polisportiu Municipal “Cervantes” acull l’actuació de VARIETÉS protagonitzada per JUANITO BORROMEO i altres artistes de renom.

A la mateixa hora, a les 11 de la nit, però al Teatre Municipal, tindrà lloc un concert d’un altre estil, de caire més intimista, com bé indica el títol de l’espectacle que interpretarà el cantautor mallorquí TOMEU PENYA, “Íntim”.

Per a divendres pel matí està previst, a partir de les 08.30 h. l’EXPOSICIÓ DE LA IMATGE DEL SANTÍSSIM ECCE-HOMO. Es baixarà la imatge del Patró a l’altar per a que tots els devots puguen donar-li culte i resar a prop d’Ell. Romandrà en l’altar fins les 13 hores.

A les 12.00 h. del migdia volteig general de campanes, anunciant la festa de la Sang.

18.00 h. Cercavila per la Banda de Cornetes i Tambors de la Confraria del Santíssim Eccehomo.

19.00 h. PRIMERES VESPRES SOLEMNES DE LA PRECIOSÍSSIMA SANG I EUCARISTIA concelebrada a la Capella del Santíssim Eccehomo per la “Germandat Sacerdotal del Santíssim Eccehomo de Pego”.
En acabar, TRASLLAT PROCESSIONAL de la Imatge del Santíssim Eccehomo pels carrers Eccehomo, Capità Cendra, Sant Jaume, Sant Agustí, Plaça del Majoral Cendra, Plaça de l’Ajuntament i Parròquia.

20.00h. Partit de futbol entre VETERANS, Pego C. F. contra Oliva U.D., al camp de futbol “Cervantes”.

20.30h. CARROCES. Itinerari: concentració al C/ Sant Bonaventura, Avinguda. Jaume I, C/ Poeta Lorente, Pl. de les Franciscanes de la Puríssima Concepció, Avinguda. d´Alacant i Pl. de l’Antic Regne de València.

23.30h. EL ARREBATO en concert al Polisportiu Municipal “Cervantes”.

Dissabte 1 de juliol – DIA DE LA SANG
01.00 h. AURORA, que eixint de la Capella del Santíssim Eccehomo, recorrerà els carrers de la població.

08.00 h. Volteig general de campanes i “despertà” per la Banda de Cornetes i Tambors de la Confraria del Santíssim Eccehomo.

11.00 h. SOLEMNE EUCARISTIA presidida pel Excel•lentíssim i Reverendíssim Sr. En Salvador Giménez Valls, Bisbe Auxiliar de València, i concelebrada pels sacerdots de Pego i membres de la Germandat Sacerdotal del Santíssim Eccehomo.
En acabar, es dispararà una mascletada en la Plaça de l’Ajuntament.

Tot seguit, els matrimonis que celebren les seues bodes de plata i or portaran les ofrenes dipositades davant l’altar fins la Residència Sant Joan de Déu, per a que els nostres majors que allí viuen gaudeixquen d’elles.

19.00 h. Tradicional repartiment de murta, que eixirà de la Parròquia i recorrerà la Plaça de l’Ajuntament, Plaça del Majoral Cendra, C/ Ramón y Cajal, C/ Camilo Pérez Pastor, C/ Mar, Avinguda. Jaume I, C/ Major, Plaça de l’Ajuntament fins arribar a la Capella del Santíssim Eccehomo.

21.00 h. SOLEMNE PROCESSÓ amb la Imatge del Santíssim Eccehomo en la què participaran els Capitans d’aquest any, representants de la Junta Central de Moros i Cristians, la Fallera Major del poble i la seua Cort d’Honor, així com, les Falleres Majors i Infantil de cada falla. La processó seguirà l’itinerari següent: Plaça de l’Ajuntament, Plaça del Majoral Cendra, C/ Ramón y Cajal, C/ Camilo Pérez Pastor, C/ Mar, Avinguda. Jaume I, C/ Major, Plaça de l’Ajuntament fins arribar a la Capella del Santíssim Eccehomo.
Al finalitzar, es cantarà l’Himne al Santíssim Eccehomo a la seua Capella.

En acabar, es dispararà un castell de focs d’artifici a la Plaça de l’Ajuntament.


24.00h. Dispar d’una castell de focs d’artifici a càrrec de la pirotècnia CABALLER al camp de futbol de “El Clot”.

Després del castell, tindrà lloc la DISCO-MÒBIL DELS QUINTOS al Passeig del Clot.

Diumenge, 2 de juliol de 2006 – II TROFEU DE LA FIRA DE COLOMBICULTURA
13:00 h. Concentració al Passeig Cervantes de l’Associació de Colombaires, convidats i autoritats locals.
13:30 h. Acompanyats per la colla de dolçaines i tabalets “La Clandestina” acudiran al DINAR DE GERMANOR al Bar Rafel.

16:00 h. Tindrà lloc la subhasta dels coloms participants en el II Trofeu de la Fira.


18:30 h. Es concentraran a la Seu del Club, al camí de la Sort de les Closses, per a procedir a l’última SOLTA del concurs.

22:00 h. Lliurament de premis i trofeus.

Dissabte 8 de juliol
23.00h. Al camp de futbol “El Clot”, CONCERTS DE RÀDIO PEGO amb l’actuació de: ARGOS (grup novell de Pego), SOFHYZOO (rap de Gandia), ARIANA PUELLO (hip-hop de Girona), SINGERMORNINGS (tribut als 80 des de Pego) i SPERAMONES (tributa als “Ramones” des de Vilallonga).

24.00h. Gala de l’Ajuntament al Polisportiu Municipal amb l’actuació de l’orquestra PLATERIA i METAL.
753 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!