Joaqui Lull comparteix el Premi Jo Dona 2023 amb totes les dones

Divendres passat a la Casa de Cultura es va viure un emotiu acte de lliurament del premi JO Dona, a la fotògrafa Joaqui Lull Bordes, qui, a més, inaugurava eixe mateix dia l’exposició titulada Dorothea, amb 20 retrats de 36 dones pegolines. L’acte va congregar un gran nombre de persones al pati de la Casa de Cultura, familiars i amics que acompanyaren a Joaqui en el seu dia.

Tot va començar amb el lliurament dels premis del concurs escolar de cartells, certamen que enguany ha tingut com a guanyador a Yaroslav Vorobai, estudiant de 2on d’ESO del col·legi Sant Antoni. Finalistes han quedat els cartells dibuixats per Neus Morell i Georgina, dues estudiants de 3er d’ESO a l’IES Enric Valor; i Iker Devesa, alumne de 2on d’ESO del col·legi Sant Antoni.

La vetllada va incloure l’actuació musical del Quartet de Corda de València, acompanyant la dansa d’Ayde, ballarina professional de Godella. Com a conductora de l’esdeveniment, va intervindre Nina, familiar de la guardonada.

La regidora d’Igualtat, Merxe Bolta, va ser l’encarregada d’exposar els motius que avalen el Premi Jo Dona 2023.

Joaqui Lull va tindre paraules d’agraïment per a familiars, amics i va compartir el guardó amb totes les dones, especialment amb les pegolines, a les quals va mostrar una gran admiració.

I, per últim, la família de la fotògrafa també va fer patent la seua estima per la premiada.


MÉS ACTES PEL 8M


D’altra banda, aquest cap de setmana s’ha dut a terme un altre dels actes del 8 de Març, com és la caminada de Dones Cabal ahir pels carrers de Pego que porten nom de dona. I ara tenim per davant hui un taller de psicodansa, que es farà a les set a la Casa de Cultura i que ha estat organitzat per la Regidoria d’Igualtat.

La commemoració del Dia Internacional de la Dona continuarà dimecres 8 de Març, amb la concentració a la plaça Maria Cambrils, a les set i mitja de la vesprada, en la qual es donarà lectura als manifests reivindicatius, com el que va aprovar la corporació municipal de Pego dijous passat en el ple ordinari de març. Una moció que en aquesta ocasió corresponia llegir a la regidora i portaveu de Compromís, Anna Sastre.

962 Visites
Hola!!