Compromís acusa al govern municipal de mentir sobre la licitació del Pego Golf

Els valencianistes han fet un comunicat de premsa aquest matí en què afirmen que en les seues manifestacions públiques el govern municipal ha afirmat que desconeix quina és l’empresa que s’ha presentat a la licitació del desenvolupament del PAI Pego Golf, mentre que ha informat verbalment als propietaris afectats que la mercantil és CHG.

Des de Compromís afirmen que “és evident que el govern municipal menteix en tot aquest procés, ja que en les últimes declaracions de la regidora d’urbanisme a premsa afirmava que sols s’havia presentat una empresa a licitació, però que desconeixien quina era fins al dia 8 que s’obriran els sobres. En canvi, l’associació de propietaris va enviar un comunicat als seus membres informant que representants municipals els havien explicat verbalment que l’única empresa interessada i que havia presentat una proposta era CHG». A més, diuen que els «sobta que el govern municipal s’haja reunit amb l’empresa, que siga l’única interessada, que no ho diguen quan els pregunten i que, a més, siga la mateixa que asseca el Bullent tots els estius amb extraccions il·legals d’aigües subterrànies». Així, Compromís es pregunta si l’equip de govern té «alguna cosa a amagar?”.

El comunicat va acompanyat d’una imatge que captura un missatge de l’associació d’afectats Pego Golf en el qual s’afirma que  des de l’Ajuntament se’ls ha informat verbalment que només s’ha presentat una empresa a la licitació i que aquesta és la mercantil CHG.

Compromís per Pego també recorda en el seu comunicat que va presentar un recurs contenciós administratiu contra l’acord d’aprovació de les bases de licitació de la urbanització Pego Golf. La portaveu, Anna Sastre, afirma que els “sembla un escàndol com es van aprovar les bases, amb una Declaració d’Impacte Ambiental caducada i sense informar els propietaris dels terrenys”.

758 Visites
Hola!!