Avui es realitza el sorteig de la campanya “Llegir és salut”

Més de tres mesos ha estat en vigor la campanya d’animació lectora “Llegir és salut” per a què els llibres de la Biblioteca Pública Municipal isquen de la mateixa. Aquesta vesprada a les 7 es realitzarà el sorteig de cada categoria, infantil, juvenil i adulta. Des del dilluns, 10 de març els socis i sòcies de la Biblioteca de Pego, han tingut un al•licient més per a agafar un llibre de la Biblioteca i llegir-lo amb interès i gust i és que va ser el moment en què es va encetar la campanya d’animació a la lectura, “Llegir és salut”. Aquesta campanya ha dividit els usuaris i usuàries de la Biblioteca en tres categories tenint en comptes l’edat. En cada categoria, infantil, juvenil i adulta, es realitzaran, aquesta vesprada a les 19’00 hores dos sortejos, uns per a la categoria de joves i l’altre per a l’adults. ES trauran dos butlletes per a cada etapa d’edat. La primera butlleta serà la guanyadora i s’exposarà, durant quinze dies al tauló de la Casa de Cultura, si no es presenta la persona en qüestió, el premi passarà a la segona butlleta elegida.

Pel que fa a la franja infantil, un jurat serà l’encarregat d’elegir el dibuix guanyador a partir dels diferents dibuixos presentats. Aquestos dibuixos han estat extrets dels diversos llibres que els més menuts han llegit de la mateixa Biblioteca.


Amb aquesta senzilla iniciativa, encetada a l’hivern, la Regidoria de Cultura i la Biblioteca Pública Municipal de Pego han intentat injectar aire fresc per tal de fomentar la lectura de les xiquetes i xiquets, entre el jovent i les persones adultes. L’objectiu de “Llegir és salut” també s’ha centrat en intentar fidelitzar els socis i sòcies que ja té el centre de lectura per excel•lència. Així mateix, s’ha intentat captar nou públic, descobrint-los tot el que es pot aprendre de l’interior d’un llibre i tots els llibres que es poden elegir al si de la biblioteca.

Explicava la bibliotecària, que “els llibres necessiten de persones per a poder eixir” i que actualment la Biblioteca Pública Municipal de Pego no només té llibres a disposició del públic general, sinó que també compta amb música i cine per a poder prestar durant un temps determinat. Sempre actualitzant els fons bibliogràfics.

707 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!