93 empreses i PIME de Pego reben 156.534 euros per a fer front a la crisi de la guerra d’Ucraïna

Un total de 93 empreses i PIME de Pego han rebut un total de 156.534 euros en ajudes per a suportar la crisi ocasionada pel conflicte bèl·lic entre Ucraïna i Rússia. Es tracta d’unes ajudes que concedix la Diputació d’Alacant i que ha gestionat el departament de Creama Pego, amb la col·laboració del departament d’Hisenda de l’Ajuntament de Pego.

De les 93 beneficiades, 79 són empreses, mentre que 14 restant són PIME; totes elles amb seu social a Pego, requisit imprescindible per a poder optar a aquestes ajudes. Quant a l’import, oscil·la entre 143,80 i 3.044 euros, depenent de les característiques de cada sol·licitud i també de l’empresa.

Es tracta de la segona vegada que es concedix aquestes ajudes a Pego. Les primeres es van posar en marxa en el primer trimestre de 2023. “Van tindre un bon acolliment per part del teixit empresarial local, i opina que és un suport per a les empreses que van tindre moltíssimes dificultats a l’inici del conflicte bèl·lic. Un dur colp que va arribar quan encara no s’havia rescabalat de la crisi ocasionada pel Covid. Han sigut anys durs i creiem que és important que un dels motors econòmics del municipi puga continuar funcionant, per la qual cosa este tipus d’ajudes són fonamentals”, indica el regidor de Promoció Econòmica i Creama, Raül Tamarit.
263 Visites
Hola!!