60 comerços de Pego lluiran missatges contra la violència de gènere

La regidoria d’Igualtat i la de Promoció Econòmica i Comerç han presentat hui la programació d’activitats organitzades per l’Ajuntament de Pego amb motiu de la commemoració, el dia 25 del Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència Contra la Dona.

La regidora d’igualtat, Merxe Bolta, ha informat de les iniciatives que enguany seran diferents a les de l’any anterior per la situació que ha provocat la pandèmia de coronavirus.


Es tracta d’unes 30 frases, missatges contra la violència masclista, que estan des de fa uns mesos situades als escalons de l’escala de l’Ajuntament de Pego. Frases que han estat convertides en cartells i que seran situats, des de hui, en uns 60 comerços, mitjançant la col·laboració amb la regidoria que ostenta Ricardo Sendra, qui ha assenyalat que l’oficina de Creama també tindrà un cartell del 25N.


Aquestes frases han estat gravades per un bon nombre de veïns i veïnes de Pego i s’emeten des de fa uns dies a través de les ones de Ràdio Pego.

D’altra banda, Merxe Bolta ha anunciat també que demà es farà públic el cartell del 25N d’enguany, realitzat pels alumnes de l’aula específica de l’IES Enric Valor. I el divendres els centres educatius del poble penjaran una pancarta contra la violència de gènere, que romandran també durant el mes de desembre.

La setmana que ve, el dimarts, dia 24, la façana de l’Ajuntament de Pego serà decorada amb un enllumenament específic per a aquestes dates. A més, es publicarà a través de les xarxes socials un vídeo fet pels alumnes dels centres educatius, qui en anys anteriors protagonitzaven un acte contra la violència de gènere a la plaça del Mercat.

Ja el dimecres, dia 25, la plaça Maria Cambrils i la plaça del Mercat estaran engalanades amb distintius en repulsa de la violència masclista. I es farà públic un manifest contra la violència masclista a través de Ràdio Pego.
1044 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!