4 premis per a la Butaca Teatre

En la XII edició del Concurs de Teatre Salvador Soler i Soler d’Oliva els pegolins de la Butaca Teatre han obtingut el Premi a la Millor obra, “El senyor Josep falta a la dona i la dona del senyor Josep falta a l’home”, al Millor director, Cèsar Monzonís, al Milllor Actor Principal, Josep Vidal i al Millor actor de repartiment, Tomàs Llopis. La Butaca Teatre de Pego es pot dir que ha rebut un regal previ al Nadal per l’esforç realitzat enguany. Abans d’acabar el 2007 aquest jove grup de teatre que va néixer a l’ombra de l’Escola Municipal de Teatre de Pego, creada ja fa tres anys per la regidoria d’Educació que aleshores ostentava Àngel Sendra, es consolida a cada obra i potser, tots els actors i actrius que composen La Butaca Teatre recordaran el vodevil “El senyor Josep falta a la dona i la dona del senyor Josep falta a l’home”, de Santiago Rusinyol, com un abans i un després per a la companyia. Amb ell han aconseguit el reconeixement públic, fet visible en les sales plenes cada vegada que han representat l’obra i en els 4 guardons arreplegats el divendres passat a Oliva.

11 obres es van presentar a la XII edició del Concurs de Teatre Salvador Soler i Soler d’Oliva, organitzat per l’Ajuntament d’Oliva i la Junta Local Fallera. La Butaca Teatre va posar damunt l’escenari el seu treball interpretatiu a la ciutat veïna de la Safor el 28 d’octubre. El divendres passat el jurat va donar el seu veredicte i dels 6 guardons als que es podia optar l’obra dels pegolins i atzubians, va aconseguir 4 premis. Millor obra “El senyor Josep falta a la dona i la dona del senyor Josep falta a l’home”; Millor direcció, Cèsar Monzonís, Millor actor principal, Josep Vidal i Millor actor de repartiment, Tomàs Llopis.

“Una injecció boníssima”, afirmava Xaro Cardona, membre de La Butaca Teatre, perquè -recorda l’actriu- és un treball dur amb moltes hores d’assaig, sobretot abans de cada actuació, i una constant de dissabtes de vesprada. Aquest premi és, per tant, “una gran recompensa” per a tot el grup i per al públic incondicional que està en cada representació. A eixe públic fidel dóna les gràcies Xaro en nom de La Butaca Teatre. Des de Ràdio Pego una felicitació al treball ben fet.


827 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*

code

Obligatori *

Hola!!