3.000 persones gaudixen del III Mig Any de Carnestoltes a Pego

Una festa que va transcórrer tranquil·la i a la que va acudir gent de totes les edats. El bon oratge i les temperatures nocturnes altes van acompanyar les disfresses més atrevides.
Música actual fins a altes hores de la matinada és el que es va poder escoltar i ballar durant la III edició del Mig Any de Carnestoltes de Pego al recinte de multiactivitats ‘La Trilladora’. Per allí van passar al voltant de 3.000 persones de totes les edats amb una disfressa que res té a veure amb la de l’hivern. Molta gent va aprofitar la bona temperatura nocturna per a deixar-se la camiseta a casa i agafar el flotador. També es van poder veure tennistes, abelles, fades, rambos, forquilles, balladores de bambo, cuiners, hawaians/es, bebés, gates, romanes i gregues, infermers/es, núvies, escocesos, animadores i molts altres. El balanç del regidor de Festes i Joventut, Raül Tamarit era positiu.








Tamarit ja pensa en l’edició de l’any que ve i ho fa contemplant diverses possibilitats de canvi en el plantejament de la festa. Fins i tot contemplava el canvi d’ubicació de l’esdeveniment a l’interior del municipi o la realització d’una desfilada des del poble fins el recinte multiactivitats per donar més ambient. L’objectiu “anar innovant i canviant coses perquè cada any siga diferent”.








El titular de Festes afirmava que les expectatives del Mig Any de Carnestoltes s’havien complert i que, sense tindre temps de descansar la gent ja pot anar preparant-se per al Mig Any de Falles que tindrà lloc el dissabte que ve a Pego.



575 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!