25 persones han participat a Pego en un curs de rescat d’Acció Urgent

Al llarg dels dos dies del cap de setmana Acció Urgent ha oferit un curs de formació especialitzada en el rescat de víctimes en els accidents de trànsit, en què han participat personal sanitari i d’infermeria i voluntaris d’emergències.

Pedro Barranco, sanitari d’Acció Urgent ha destacat l’èxit del curs, que ha comptat amb 25 participants. Cinc d’ells són nous voluntaris d’Acció Urgent, que han de formar-se abans d’incorporar-se al servei. La resta, han vingut des d’altres punts de la Península, per tal de posar-se al dia i conéixer les tècniques d’intervenció, així com les últimes novetats en els protocols de rescat de víctimes en accidents.

El sanitari ha destacat del fet que hagen vingut tantes persones de fóra de la Comunitat Valenciana a fer el curs a Pego, aporta a la iniciativa una vessant turística.

El curs ha estat possible, segons ha comentat Pedro Barranco, gràcies a la col·laboració aportada per l’Ajuntament de Pego, la Cooperativa i Auto Almela. També per la implicació del voluntariat d’Acció Urgent.

Una altra qüestió relacionada amb Acció Urgent… estan preparant-se ja per a la campanya del Carnestoltes, en que prestaran servei d’atenció in situ davant les possibles emergències.

És per això que Acció Urgent demana la col·laboració ciutadana. Necessiten mantes que habitualment fan servir durant la Baixada del riu Bullent i en la nit del Carnestoltes. Les mantes es poden deixar des de ja a casa nostra, a Ràdio Pego, o a la seu d’Acció Urgent, a la plaça del Mercat.
1849 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!