Educació i Acció Urgent desenvolupen una campanya per la igualtat de gènere amb un conte de Pedro Barranco

Sienna. Jo vull, jo puc! és el títol d’un conte escrit per Pedro Barranco, sanitari d’Acció Urgent. Una història ambientada a pego i escrita des del punt de vista de la igualtat de gènere per al públic infantil de totes les edats, però, especialment per als alumnes de Primària.

És el segon conte que ha escrit Pedro Barranco amb la intenció de transmetre valors com l’esperit de lluita i sacrifici, la companyonia, el respecte i la igualtat. Valors que han portat a la Regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Pego a col·laborar amb Acció Urgent una campanya a favor de la igualtat de gènere. Un projecte en què es presenta i distribuieix gratuïtament Sienna. Jo vull, jo puc! entre els escolars dels col·legis del municipi.

Coincidint amb la proximitat de les vacances pels Nadals, estos dies Pedro Barranco, junt amb altres membres d’Acció Urgent, i representants de l’equip de govern municipal, visiten els centres escolars presentant el conte als i les alumnes.  L’activitat, com ha explicat Pedro Barranco, més que una presentació és una representació interactiva en la qual es propícia la implicació i participació dels espectadors fomentant la igualtat i el treball cooperatiu entre ells.

Per ara, les presentacions s’han fet als col·legis Carolina Sala, Rosalia Bondia i Ambra. Demà li toca el torn als alumnes del Sant Antoni.

Pedro Barranco ha assenyalat que el conte també és vàlid per als alumnes de l’ESO perquè en ell es parla de problemes que pateixen els estudiants de Secundària com l’assetjament, els gels i el control en la parella.

Per a tots aquells que no hagen pogut participar en les presentacions a les escoles, el dijous 3 de gener Dones Cabal i Acció Urgent han organitzat un contacontes amb Sienna. Jo vull, jo puc!, obert a tots els públics, a les 11 del matí a la Casa de Cultura.

Els qui vulguen aconseguir el conte, poden demanar-ho directament a Acció Urgent. El seu telèfon és el 653 86 73 83.

 
2681 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!