140 vehicles participen en la Concentració de Vehicles Clàssics i Racing Vila de Pego

Ahir diumenge es va fer la Concentració de Vehicles Clàssics i Racing Vila de Pego organitzada per l’Automòbil Club de Gandia. Es va viure una matinal automobilística amb molt bon ambient i bona resposta perquè van ser uns 140 els vehicles que es van donar cita al passeig del Clot, on també hi havien estands amb un simulador de conducció i un Scalextric.

La xifra de participants va superar totes les expectatives, segons el president del Club Automòbil Gandia, Manolo Manrique. Hi havien vehicles clàssics i esportius arribats de diferents punts de la Comunitat Valenciana i d’altres comunitats autònomes.

La concentració començà amb la recepció dels participants entre les nou i les deu i mitja del matí. Després es va oferir l’esmorzar i es va fer algunes activitats. El Club Automòbil Gandia lliurà els premis als vehicles més clàssic, més racing i millor conservat.

Com a tancament de la jornada, es va aprofitar l’ocasió per a presentar la pròxima edició, la número 14 ja, del Ral·li Ciutat de Gandia, Trofeu Vila de Pego 2020, que es disputarà el dissabte 7 de març.

Manuel Manrique va ser l’encarregat de donar a conèixer els detalls de la competició en què s’espera la participació d’uns 80 vehicles. El van acompanyar el president de la Federació d’Automobilisme de la Comunitat Valenciana, Nacho Aviñó, l’alcalde de Pego, Enrique Moll, i el pilot pegolí Òscar Ortolà.

Nacho Aviñó inicià l’acte parlant del Campionat d’Automobilisme de la Comunitat Valenciana 2020.


Tal com comentava el president de la federació, el Ral·li Trofeu Vila de Pego servirà per a obrir el calendari de competicions del Campionat de la Comunitat Valenciana de Ral·lis. La prova es disputarà el 7 de març i serà l’edició número 14 tot i que la de l’any passat va ser la 12. Manuel Manrique explicà el per què d’aquest bot en el número d’edició.


El ral·li tindrà quatre trams, dos d’ells es faran a Pego i les Valls. Els participants eixiran des de Gandia, des de la plaça del Prado, a les 12 del migdia, en direcció a Pego. Les assistències es faran al passeig del Clot, per a donar pas, després, a un primer tram completament nou, de quasi 20 quilòmetres de distància.En finalitzar, els cotxes tornaran a Pego per a les assistències. Després, faran una segona passada a aquest tram A de Pego a la Vall d’Alcalà. Una vegada feta la segona passada, els participants entraran en el parc tancat, que estarà situat al passeig Cervantes. D’allí s’iniciarà el tram B.


L’alcalde de Pego, Enrique Moll, va intervindre en la presentació per a ratificar el suport de l’Ajuntament de Pego a l’organització del ral·li Ciutat de Gandia Trofeu Vila de Pego i es va mostrar ambiciós.


D’altra banda, el pilot pegolí Òscar Ortolà va parlar dels seus objectius en la temporada 2020, que pasen per completar el ral·li Trofeu Vila de Pego.
1301 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!