11 escolars de Pego han aconseguit el Premi extraordinari al rendiment acadèmic de Primària 2021/22

La conselleria d’Educació publicava ahir la resolució en què es recull tots els premis extraordinaris al rendiment acadèmic de Primària del curs passat. Llistat en el qual apareixen alumnes dels col·legis Ambra, Carolina Sala, Rosalia Bondia i Sant Antoni.

En són onze xiquets i xiquetes en total. Tots ells aconseguiren una nota final de 10 sobre 10 en el curs 2021/22, a continuació detallem els seus noms. Del col·legi Ambra els Premis extraordinaris al rendiment acadèmic són per a Maria Camps Tarín, Elia Pastor Palmer i Marc Sendra Alemany. Del col·legi Carolina Sala els premiats són Guillem Bolta Perelló i Oriol Ortolà Ortolà. Del col·legi Rosalia Bondia els premis van per a Marina Calatayud Femenia; Mar Sánchez Piera i Inés Vicente Sendra. Per últim, del col·legi Sant Antoni els alumnes premiats són Salma Devesa Moncho; Lucas Dominguis Thesing; i Júlia Siscar Doménech.

Tots ells i elles rebran un diploma a l’excel·lència en el rendiment acadèmic que la Conselleria lliurarà en un acte especial a celebrar pròximament.
1896 Visites
Hola!!