Èxit de convocatòria de l’Associació Cultural Atzaïla

Més d’un centenar de persones es van sumar a la visita guiada al Castell d’Ambra organitzada per esta nova associació local que, entre els seus objectius té el posar en valor el patrimoni municipal. Van avançar que estan organitzant una nova visita guiada, esta vegada al voltant de la muralla de Pego, per al mes d’abril.
A les 9.30h., al passeig de les Verdales, més d’un centenar de persones es va reunir per a pujar al Castell d’Ambra. Davant esta massiva resposta a la primera activitat organitzada per Atzaïla Associació Cultural —fins a eixe moment Associació Cultural Vila de Pego—, un dels seus portaveus es mostrava molt content per la resposta a eixa visita arqueològica guiada pels arqueòlegs Pepa Pascual i Javier Martí.


Va recordar Domènec Pons que l’objectiu de l’associació és «reactivar la vida cultural de poble perquè este s’ho mereix» i assegurava que són «una complementació de la regidoria de Cultura».
Entre els projectes a desenvolupar ja presentats per Atzaïla Associació Cultural, la visibilització del Castell d’Ambra «perquè este siga més visitable», ja que és un monument dels més importants de la localitat i Bé d’Interès Cultural. A la fi del recorregut, el que pretén l’associació és «recuperar el patrimoni històric del poble».Per complementar i anar tancant el cercle de la informació patrimonial que diumenge es va van explicar els prestigiosos arqueòlegs Javier Martí i Pepa Pascual al voltant de la funcionalitat del Castell d’Ambra i de la constitució de la vila de Pego, Atzaïla ja està preparant una segona visita guiada, estava vegada al recinte emmurallat que delimitava la vil. Esta activitat tindrà lloc al mes d’abril, tot i que encara no se sap la data.El que van explicar els arqueòlegs Javier Martí i Pepa Pascual al voltant del Castell d’Ambra ho emetrem demà dimarts, de 13 a 14h., a Taula Oberta per com d’interessant és el contingut.
544 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!