“Vosaltres sou la part fonamental del nostre poble no els grans projectes”, afirma el candidat del PSPV, Enrique Moll

Ho feia en un míting en el CEAM de Pego en el que va prioritzar la ciutadania pegolina. Així mateix va anunciar un programa “novedós” en col•laboració amb l’Institut de Pego el que els més majors transmeten costums als joves perquè no es perden. Un altre dels anuncis va estar l’ampliació del CEAM fent ús de les infrastructures que deixarà l’actual institut. Enrique Moll va recordar la seua promesa de “tornar els diners que se us han cobrat de més en els rebuts de contribució de la casa”.
El passat divendres, en el mínting-sopar-ball al CEAM, del candidat a l’alcaldia de Pego pel PSPV, Enrique Moll, es presentava com una persona coneguda i afirmava que “crec que els del partit em van escollir per això, perquè sóc una persona coneguda, que no té res a amagar, que sóc transparent i que creuen que no us enganyaré”. Es comprometia Enrique Moll en no només anar al CEAM eixe dia del míting en concret, sinó a anar “tantes com vullgueu i tantes voltes com facen falta a escoltar-vos, a aconsellar-vos o a què m’aconselleu”. El candidat socialista, conscient d’on es trobava, va començar parlant de l’ampliació de l’espai on estava, afirmant que “farem i ampliarem este local, perquè gràcies a què l’institut nou prompte es posarà en funcionament, farem més accessible este local i us donarem més serveis en les instal•lacions que tenim en el vell institut”.

D’altra banda, Enrique Moll es comprometia a que “les portes de l’Ajuntament van a estar obertes per a tots vosaltres”, defensant que “l’Ajuntament ha d’estar al servei dels pegolins i no els pegolins al servei de l’Ajuntament”. Va recordar Moll que “vaig ser el primer candidat que vaig dir, públicament, que anava a tornar-vos tots els diners que se us han cobrat de més en els rebuts de contribució de la casa”, afirmant que “la prioritat és tornar-vos eixos diners”, tot i advertir que “no us els podem tornar de colp perquè si us tornem de colp tots els diners a veure en què paguem el sou de tots i com fem coses l’any que ve, però ho pagarem en tres, en quatre, en cinc anys, depenent de l’import que us hagem de tornar”.

En presentar la gent que acompanya Enrique Moll a la candidatura socialista de Pego, apuntava el cap de llista al fet que “és gent que el 23 de maig sap on ha d’anar a treballar perquè és gent que té faena, gent que està treballant, gent que té la seua empresa, gent que no li fa falta un jornal de l’Ajuntament per a viure i gent que no va entrar en política per a viure de l’Ajuntament”. Enrique Moll s’incloïa i recordava que “a mi no em fan falta, jo tinc la meua empresa”. Assegurava el candidat del PSPV de Pego que “hi ha molta gent que es pensa que ser polític és una cosa fàcil, es presenten per a polítics perquè volen xuplar del pot, jo ja porte tres o quatre dies preparant-me el discurs per a la ràdio, preparant-me este discurs […] i no és fàcil ser polític, no és fàcil parlar davant de la gent”.

Enrique Moll feia dos referències al PP. D’una banda, declarava que “el PP […] només vol que obrir, obrir Benitubes, obrir carrers, obrir PAI’s…” al que enfrontava en ironia que “és una època bona per a obrir ara, tots els solars que tenim al poble estan venuts, ningú veu cap de pis que es venga per ahí…” I explica Moll que “quan posa Se Vende i posa el nom d’un banc, no és que el pis l’haja fet el banc, és que el banc s’ha fet en el pis perquè algú no l’ha pogut pagar”. Davant aquesta situació, tornava Enrique Moll al primer argument, el PP “segueix venent la burra de què volen obrir, obrir i obrir. Anem a obrir. És que si no obrim no podem pagar el que ens volem gastar. Bo, no serà millor no gastar per a no tenir que pagar-ho?”. Es preguntava Enrique Moll: “com anem a fer més patis, com anem crear més carrers, com anem a endeutar més el poble, si realment no tenim diners per a pagar-ho?”

Continuava el candidat del PSPV a l’alcaldia de Pego amb la sanitat. Afirmava Enrique Moll que “els del PP estan privatitzant-t’ho tot. Ara estan privatitzant la sanitat i després començaran per l’educació”. I posava com a exemple sanitari el nou hospital comarcal. Enrique Moll assegurava que “algú de vosaltres haurà estat dormint en el passadís o haurà estat esperant-se per a que el cridaren en un passadís o haurà fet hores de cua en un passadís o simplement fa tres o quatre anys que està esperant perquè el criden per a fer-se una radiografia”. I afirmava: “eixe és el model de sanitat que vol el PP per a la nostra comunitat i eixe és el model que defensa la sanitat privada.”

Anunciava Enrique Moll una de les novetats del programa del PSPV; un projecte en col•laboració en l’Institut de Pego “perquè la gent més major […] puga ensenyar a la gent jove a fer totes eixes coses que no es deuen perdre” i esperava comptar en la col•laboració del seu auditori, els usuaris i les usuàries del CEAM de Pego. Així mateix prometia Moll que “ja aniré a parlar en els xiquillos perquè quan us cride a vosaltres també vinguen ells”.

Prometia Enrique Moll que “si el 23 sóc l’alcalde que vosaltres desitgeu, el meu despatx estarà obert tots els dies. No sols el divendres o el dimecres o el dijous per la vesprada. Tots els dies per a atendre les vostres reclamacions”. Anunciava que els socialistes van a crear “una finestra d’atenció al ciutadà de Pego, una finestra per a atendre els vostres problemes i per a escoltar les vostres inquietuds. Vosaltres sou la part fonamental del nostre poble no els grans projectes”, afirmava Moll confrontant-ho amb la creació d’ocupació, “quina ocupació pot crear un ajuntament quan la Generalitat Valenciana no crea ocupació o quan l’Estat Espanyol no crea ocupació?”. Declarava Enrique Moll que “un ajuntament no té potestat per a crear ocupació. Un ajuntament està per a solucionar els problemes que tenen els ciutadans, el dia a dia”. Emfatitzava el candidat del PSPV, Enrique Moll, en la idea que “hem d’estar al vostre costat i vosaltres sou els que heu de decidir”.448 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!