“Dóna la sensació que ells no han estat governant”, reiterava la candidata popular a l’alcaldia Maite Ferrándiz

Ho deia en el discurs de presentació de la seua candidatura, divendres per la nit. Acompanyada del Secretari General del PPCV, Antonio Clemente, Ferrándiz va assegurar que esta campanya està sent a Pego “molt difícil” perquè “estem pelant contra tot i contra tots”. La candidata popular va presentar un programa basat en “aprovar uns pressupostos”, fer “una revisió de Pla General”, “revisar tots els contractes de serveis que presta l’Ajuntament”, donar “solució al tema de la propietat en la marjal” i acabava el programa en la part de benestar social.
“Està sent una campanya, principalment ací a Pego, molt difícil i molt complicada perquè ací, més que en altres pobles, estem peleant contra tot i contra tots”, asseverava la candidata a l’alcaldia de Pego en l’acte de presentació de la seua candidatura, divendres passat per la nit al Saló Fillol’s en presència del Secretari General del PP de la Comunitat Valenciana, Antonio Clemente. Maite Ferrándiz, explicava que el PP de Pego que “estem defensant unes propostes per a Pego que, des de l’experiència d’alguns, fins a la joventut i il•lusió de les noves incorporacions al partit, sabem, per l’experiència d’haver estat ja en un govern; sabem que es poden fer realitat i que són realitzables” i afegia que “la resta només es basa en atacar-nos a nivell personal, en tornar al passat, perquè l’únic objectiu que tenen és no perdre la cadira que estan ocupant en estos moments, però principalment, no perdre el sou que estan cobrant”.

Maite Ferrándiz, afirmava ser conscient de la responsabilitat que comporta ser candidata a l’alcaldia per a exposar que “també soc conscient de la situació en la que es troba el poble de Pego en estos moments per culpa d’haver estat estos últims 8 anys en mans d’unes persones que només tenen un objectiu, i és que el PP no estiga governant al poble de Pego”. Continuava Ferrándiz declarant que “ara volen que mirem cap a un altre costat, que ens oblidem d’estos anys passats, els sents parlar i […], dóna la sensació que ells no han estat governant, que no són responsables de res del que ha passat a este poble, que la culpa la tenen els que han governat abans, i com no, que la culpa de tot la té el PP”.

Seguia la candidata del PP de Pego fent una crítica ferotge a la gestió de l’equip de govern afirmant que “mai a Pego un govern havia presentat uns resultats tan negatius al final d’una legislatura” i eixos resultats els comparava en els resultats del Govern Central. Puntualitzava Ferrándiz que l’equip de govern “ha demostrat, en els seus fets, maldat i incompetència. Han demostrat no tindre cap problema en dir una mentida darrere d’una altra i enganyar a la gent”. D’altra banda, també afirmava la popular que “han demostrat que no tenen projectes per a Pego i, per damunt de tot, han perdut el respecte al nostre poble, a la nostra cultura, a les nostres associacions, però, principalment, han perdut el respecte a tots i cadascun dels pegolins”. I acusava els membres de l’equip de govern de ser “els responsables de la situació en la que es troba el poble de Pego”. I apel•lava a “guanyar les eleccions el pròxim 22 de maig”.

Entrant en el programa electoral, explicava Maite Ferrándiz que “entre tots els membres del PP hem preparat un projecte per a Pego […] basat, fonamentalment en cinc punts estructurals, però amb un únic objectiu, que és situar a Pego a l’altura, econòmica i social, que tots els pegolins us mereixeu”. Amb aquest fil argumental, la candidata popular asseverava que el primer objectiu dels populars “només entrem a governar ha de ser aprovar uns pressupostos que ells, hui, a dia 13 de maig, no han pogut ni han sabut fer perquè l’Ajuntament, diguen el que diguen, està quebrat. S’han gastat tots els diners dels pegolins en sueldos, enxufes i favors”. Tornant als pressupostos, Ferrándiz declarava que “han de garantir, per damunt de tot, que us tornen els diners que us ha cobrat el tripartito, conscientment, de forma indeguda, en l’augment que tots els pegolins ha patit en la contribució”.

Aposten des del PP per “una revisió de Pla General”, tot i que assegurava Maite Ferrándiz que “no com a instrument de construcció, com se’ns ha acusat per part de tots els partits polítics, sinó perquè un PG és l’únic instrument legal per a poder desenvolupar infrastructures educatives, sanitàries, esportives, culturals, zones d’oci, de serveis, verdes”. Segons Maite Ferrándiz, “un Pla General no és fer cases, un Pla General és posar-li un camí on ha d’anar dirigit el teu poble. En este moment Pego no té camí, no té direcció. Ho hem perdut tot”, sentenciava la popular.

Un altre dels punts del programa dels populars pegolins aposta per “revisar tots els contractes de serveis que presta l’Ajuntament i que paguem entre tots amb l’objectiu de millorar la qualitat de vida de tots els ciutadans”. Parla també el programa dels populars d’agricultura. Així, Maite Ferrándiz explicava que “hem de donar, principalment, solució al tema de la propietat en la marjal, sense renunciar als nostres drets sobre les aigües”.

Per al final deixava Ferrándiz “la part més important de totes i que no és altra que el benestar social. Les ajudes a les associacions, als nostres majors, als necessitats, perquè sabem que tot això és possible però si tenim un model econòmic que genere els recursos necessaris per al seu finançament”, i apuntava la candidata popular que “no es poden donar ajudes quan eixes ajudes, que són diners, i diners no hi ha”.

Acabava el seu discurs Maite Ferrándiz cridant a la gent que forma la seua candidatura perquè pujara a l’escenari. Explicava d’eixa barreja de gent, la candidata del PP, que hi ha “algunes de molta experiència, algunes inclús cansades ja d’estar, no en política, sinó els hagen arreat palo més d’una volta, però també donar pas a totes eixes persones que, des de la seua inexperiència política, tenen il•lusió pel seu poble volen al seu poble volen treballar pel seu poble, però no només volen treballar pel seu poble, sinó que volen continuar vivint a Pego i treballant a Pego”.

Com a últim missatge de la candidata popular a l’alcaldia de Pego; Maite Ferrándiz desitjar que tots “us sentiu orgullosos de ser de Pego, perquè jo em sent orgullosa de ser pegolina i vull que aneu tots en la cara ben alta”. I afirmava per a finalitzar estar convençuda que el PP de Pego “anem a guanyar les eleccions per vosaltres”.

Entre els presents a l’acte de presentació de la candidata del PP de Pego a l’alcaldia estava el Secretari General del Partit Popular de la Comunitat Valenciana, Antonio Clemente. Clemente va destacar que “aquestes són unes eleccions molt importants […] perquè ens estem jugant moltes coses”. I assegurava que el 22 de maig, “cap a les 23 h. ja et podré telefonar perquè Maite seràs la propera alcaldessa de Pego igual que estic segur que el nostre president Paco Camps serà el pròxim president de la Generalitat”. Clemente focalitzava les eleccions en les estatals, que seran l’any que ve, desplaçant el focus de les municipals i autonòmiques que són les que es voten el 22 de maig per a dibuixar un mapa d’Espanya blau.

Continuant en eixa estratègia política el Secretari General del populars valencians, tirant mà d’un fotomuntatge va assegurar que “tots els candidats socialistes s’anomenen Zapatero”, començant pel candidat pegolí, Enrique Moll.

Amb molt de retard va arribar, al sopar de presentació de Maite Ferrándiz com a candidata a l’alcaldia de Pego, el President del PP de la Província d’Alacant, José Joaquin Ripoll, del que no tenim registres de veu, però si algunes de les seues paraules remeses pel seu gabinet de premsa. Així, sabem que Ripoll, va voler mostrar tot el seu suport a Maite, de qui va destacar que “és una persona treballadora i lluitadora i em sent molt orgullós que el Partit Popular el forme gent com ella. Pego només pot estar governat per un partit, no per tres, i heu de confiar en el projecte de Maite perquè per a ella, per damunt de tot, estan els interessos de la seua terra i dels seus veïns”.


574 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*

code

Obligatori *

Hola!!