Robatori en la llibreria Pedro Sala nª1

La policia de Pego alerta a la població del mètode empleat per dos persones, una d’elles es fa passar per sordo-muda i després d’oblidar-se la cartera, quan la venedora ix per a tornar-li-la, una altra persona entra a la tenda i furta els diners. Ja s’han produït casos a Pego, Ondara i El Verger,. La picaresca no té límits i va canviant dia a dia. Sense anar més lluny, ahir es rebia a la Policia Local de Pego una trucada per a avisar d’un robatori produït al carrer Pedro Sala al voltant de les 20.00 de la vesprada.

Segons va informar la dependenta a la policia, hi havia a l’interior de l’establiment un home mut que després d’adquirir uns productes i pagar-los se´n va anar oblidant-se la cartera. La propietària va eixir darrere d’ell per a tornar-li-la però com en principi no escoltava va tindre que córrer uns metres fins que el va poder parar i li va tornar la cartera.

L’home se´n va anar donant-li les gràcies per senyes, però la sorpresa va venir quan va tornar a la tenda i li havien furtat 600 euros que tenia en una borsa en un caixó. Segons pareix hi ha un altra persona implicada, una dona ben vestida, esperant a què la venedora se´n vaja a tornar la cartera a l’home sordo-mut per a entrar a furtar els diners.

L’home mut medix al voltant de 1’80 metres, té els ulls blaus, els cabells rossos i curts. Porta pantalons vaquers i camisa grisa i la borsa que s’oblida és de color beige.

En altres poblacions veïnes, com Ondara i El Verger, es van produir la setmana passada robatoris similars. Des de la policia local alerten a la població per si veuen un individu amb estes característiques.
497 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!