Miki Santamaria, campió d’skate en la categoria amateur

La passió d’este jove pel monopatí el portaven a quedar primer classificat en la competició de dissabte de vesprada en el III Festival de tribus urbanes que es va celebrar a Pego. La participació en esta tercera edició va ser molt bona. A Pego es van apropar joves de localitats molt diverses.
El cap de setmana el poliesportiu de La Trilladora va estar molt actiu. El III Festival de tribus urbanes va reunir durant els dos dies a desenes de joves de distintes localitats per a practicar l’esport que els agrada, enguany l’scooter i l’skate. Plataformes molt més sofisticades que els dos anys anteriors van fer la delícia d’estos joves amants de les cabrioles amb una taula amb quatre rodes i un eix, en el cas de l’scooter.


De matí es va dur a terme la competició d’scooters i de vesprada d’skate, la que ací a Pego més es practica. Tot i que en esta ocasió no tenim prova auditiva, un dels defensors del condicionament d’unes pistes per a poder practicar l’skate al municipi sense haver de molestar cap veïnat, Miquel Santamaria, va ser el més àgil de tots els participants en la competició de la vesprada, en categoria amateur.


Foto de Paloma Estarellas


Aconseguir situar-se en el més alt del pòdium li va permetre ser premiat amb una taula d’skate. Però tal com sona, només la taula d’skate. El segon classificat, Pere Caudeli (Bellreguard), va guanyar els dos travessers de les rodes i, el tercer classificat, Aaron Cuello (Bellreguard), les rodes. Tot a càrrec dels Maniak Ramps que van ser els responsables de l’organització i la coordinació de les distintes activitats que van tenir lloc dissabte i diumenge al poliesportiu de La Trilladora.


Foto de Paloma Estarellas


Per cert, des de la regidoria d’Esports ens han comunicat que al llarg d’esta setmana aniran publicant-se, a la web de l’ajuntament, pego.org, les fotos dels participants en les dos competicions que van tenir lloc dissabte en el III Festival de Tribus urbanes de Pego.
576 Visites

Deixa un comentari

Open chat
Hola!!