Més d’un any i mig després es convoca a la Junta Rectora del Parc Natural de La Marjal de Pego-Oliva

L’última sessió es va realitzar el passat 3 de setembre de 2014. La sessió ordinària de hui comptarà amb la presència del Director General de Medi Ambient i d’Avaluació Ambiental, Antonio Marzo Pastor. A més, s’estrenarà el nou President de la Junta Rectora, Salvador Martínez Tarín.
El 3 de setembre de 2014 va tenir lloc l’última sessió ordinària de la Junta Rectora del Parc Natural de la Marjal de Pego-Oliva. Hui, quan ha passat més d’un any i mig, a les 18h., es torna a reunir la Junta Rectora a l’Ajuntament d’Oliva. A la sessió acudirà el Director General de Medi Ambient i d’Avaluació Ambiental, Antonio Marzo Pastor. A més, s’estrenarà en el càrrec de President Salvador Martínez Tarín, nomenat al gener de 2016.

Tenint en compte el temps transcorregut des de l’última sessió de la Junta Rectora, hui hauran d’abordar l’aprovació de la memòria de gestió de l’any 2014 i la situació de la memòria de gestió de 2015. A més s’exposarà l’estat de tramitació del Pla Rector d’Ús i Gestió del Parc Natural de la Marjal de Pego-Oliva. També s’examinarà la sol·licitud d’informació a la Confederació Hidrogràfica del Xúquer en relació als expedients de concessions d’aigua en tramitació.

Per part de l’Ajuntament de Pego acudiran l’alcalde, la regidora de Medi Ambient i el regidor d’Agricultura.
811 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!