‘Seguretat informàtica en la PIME. Protegix la informació, protegix la teua empresa’

És el títol que duu la jornada que Creama i l’Institut Nacional de Ciberseguretat INCIBE porten a Pego el proper dilluns, 11 d’abril. Per a més informació i inscripcions es pot visitar la web creama.org o contactar amb CREAMA Pego. La jornada es realitzarà a l’edifici Cervantes de 15 a 17h.
Fa alguns anys, el concepte de seguretat de la informació era quasi desconegut. Calia protegir els equips d’escriptori, els servidors o els dispositius de comunicacions, però no la informació. Era prou de tindre un bon antivirus, un tallafoc, fer còpies de seguretat de tant en tant i tindre la sala de servidors tancada amb clau. La tecnologia, però, ha irromput a poc a poc, però de manera imparable, en tots els àmbits corporatius. I com ocorre en el món real, en este nou escenari virtual també es presenten riscos que hem de conèixer. És per això que Creama i l’Institut Nacional de Ciberseguretat INCIBE han organitzat la jornada ‘Seguretat informàtica en la PIME. Protegix la informació, protegix la teua empresa’ per a oferir tota la informació als empresaris i empresàries Pego.
L’Institut Nacional de Ciberseguretat INCIBE, pertanyent al Ministeri d’Indústria, preocupat per esta situació que amenaça la informació de les Pimes, ha posat en marxa un Programa de Sensibilització i Conscienciació de Seguretat de la Informació en les Petites i mitjanes empreses. Per a tal efecte, es desenvolupa una Jornada Informativa en col·laboració amb CREAMA.

Esta Jornada es desenvolupa en dos parts amb una recollida de dades entre ambdós parts mitjançant el formulari AUTODIAGNOSTIQUE PIME. El responsable d’impartir la primera part és Ángel de la Riva, Pèrit Judicial en Telemàtica Forense col·legiat, expert en Ciberseguretat amb més de 30 anys d’experiència en consultoria, implantació de solucions i formació en el sector TIC per a empreses i professor homologat per l’EOI.

El temari a desenvolupar en la jornada ‘Seguretat informàtica en la PIME. Protegix la informació, protegix la teua empresa’ és:

«La Informació: Tractament de la informació sensible que maneja i genera l’empresa, des del punt de vista de la seguretat.

Les amenaces: Exposició de tot el ventall d’amenaces a què està sotmès un sistema d’informació.

Els suports: Mesures de seguretat a tindre en compte i a aplicar en els diferents suports utilitzats per a treballar amb informació corporativa, tant dins com fora de l’empresa.

El lloc de treball: Mesures de seguretat i bones pràctiques a tindre en compte i a aplicar en el lloc de treball.

Els dispositius mòbils: Mesures de seguretat i bones pràctiques a tindre en compte i a aplicar en els dispositius mòbils.»

La durada d’esta jornada és de 2 hores incloent-hi el temps necessari perquè els assistents òmpliguen el formulari d’Autodiagnòstic. Es durà a terme a l’edifici Cervantes de 15 a 17h.
Per a més informació i inscripcions es pot visitar la web creama.org, la web pego.org o contactar amb CREAMA Pego (96 557 12 55).

1095 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!